Aygün sorusuna kaçamak cevap !

Aygün sorusuna kaçamak cevap !

Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan milletvekili Hüseyin Aygün hakkındaki 'PKK sözcülüğünü yaptığı' iddialarına yönelik eleştirilere cevap verdi.

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir iftar programına katılmak üzere İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı VİP salonu önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, "Aygün ile ilgili bazı iddialar var.
 
Özellikle muhalefetle partilerinden. Kendisinin PKK sözcüsü olduğu ile ilgili iddialar var. Ne söyleyeceksiniz?" sorusuna karşılık Kılıçdaroğlu, "Kendisi önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapacaktır" cevabını verdi.
 
Bir süredir akciğer kanseri nedeniyle tedavi gören usta tiyatro sanatçısı Müşfik Kenter'in yaşama veda etmesiyle ilgili olarak da Kılıçdaroğlu, "Sanat dünyasının başı sağolsun. Çok değerli bir insandı. Türkiyemiz içinde önemli bir kayıptır. Allah Rahmet Eylesin. Bakırköy Belediyemizin kadrolu bir elemanıydı. Yıllarını sanata veren bir insandı. Çok değerli bir insandı. Herkesin saygı duyduğu bir insandı. En son Bakırköy'de bir oyunu beraber izlemiştik. Üzüntülüyüz" diye konuştu. 
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra iftar programanın düzenlendiği Florya'daki Kaşıbeyaz Restorana hareket etti. Kılıçdardoğlu, iftarda yemeğinde gazeteciler, ilahiyatçılar ile diyanet sendika ve vakfı üyeleriyle bir araya geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.