Aykut KOCAMAN'a cevap vermem

Aykut KOCAMAN'a cevap vermem

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, antalya kampında basın toplantısı düzenledi.

Antalya Belek Kampı'nda açıklama yapan Güneş, yeni transferler Pawel Brozek ve Piotr Brozek ile ilgili önemli bir transfer yaptıklarını söyledi.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş basın toplantısı düzenliyor. Güneş yeni transferler Brozek kardeşlerin takıma katkı yapacağına inandığını belirterek”

Güneş: "Pawel ve Piotr Brozek kardeşler iyi futbolcular. Geçen yıllarda bu futbolcuları izledik. Bu yıl izlediğim kadarıyla forvet oyuncusu Pavel kardeşi Piotr’a göre daha iyi. Bana göre bu yıl için diyorum tabi ki bunu. Geçen yıl ise Piotr, ikizi Pavel’e oranla daha iyiydi. Yani inişli çıkışlı grafikleri olabiliyor. Ancak ben her ikisinde takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Pavel ve Piotr’un Salı gününden sonra kampa katılmalarını bekliyoruz"

Teknik adam Güneş; “1 oyuncunun dahi kampa gelmemesi sıkıntı yaratıyor. Çalışmalarda tüm futbolcuların olmasını istiyoruz. Oyuncuların bu konuda daha duyarlı olması gerekir. Daha profesyonel olmalılar. Şimdi ayrıca Transfer gündemimiz yoğun. Alacağımız oyuncu takıma katkı yapacak. Şuanda üzerimizde bir baskı yok. Eksikler varsa onlara bakarız. Onları değerlendiriyoruz. Oyuncunun yapabileceklerini yapmaması izi rahatsız eder. Selçuk ve Egemenin imza atmaması belli sıkıntıları getirir. Yönetim bu konuda çalışmalarını sürdürüyor

Teknik direktör Şenol Güneş "Fenerbahçe’nin lig yarısında olmasının lige kalite katacağına inandığını da sözlerine ekleyerek “Fenerbahçe de bizim gibi büyük bir kulüp Türk futbolunda ki yeri belli. Bu yarışta onların olmasını da ben isterim. Onların yarışta olması lige daha da zevk verir  Onların da ikinci yarıda ligde iddialı olacağını düşünüyorum. İlk yarıda çok puan kayıpları olmasına rağmen ligi bırakmayacaklardır. Fenerbahçe ile oynayacağımız maç çok zevkli ve heyecanlı olacak. Ama bizim ilk maçımız Ankaragücü ile Biz maçları etap etap düşünüyoruz. Onun için önce Ankaragücü maçı, O maçtan sonra ona bakacağız.

Teknik direktör Şenol Güneş ikinci yarıda masa başı veya saha dışı etkenler ile ilgili herhangi bir endişe  taşıyor musunuz" şeklindeki  bir soruya da  Türk futbolunun gelişmeye  ihtiyacı var. Bunlar hoş iddialar değil. Bunlara  cevap vermek doğru değil.  Ben ayrıca F.Bahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'a cevap vermedim. Bundan sonra cevap vermek de istemem. Ben milli takıma geldiğim zaman çağırdığım konuştuğum arkadaştı. Benim söylemlerimdeki amacım, onu kırmak değil, tam tersine yardımcı olmaktı. Bazıları benim durup dururken Aykut Kocaman’a cevap verdiğimi yazdı çizdi . Ben ona cevap vermem. F.Bahçe başkanı  Aziz Yıldırım'a da cevap vermem. Sayın Aziz Yıldırım'ın , yönetici anlayışıyla Türk futboluna ne kadar katkısı olduğunu biliyorum. Bu konunun  da daha fazla konuşulmasını istemiyorum. 

Etiketler :