Ayrıldı mı ayrılmadı mı?

Ayrıldı mı ayrılmadı mı?

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan'dan 'Ayrıldı' iddialarına yanıt niteliğinde faks

Saadet Partisi Onursal genel Başkanı Recai Kutan'dan 'Ayrıldı iddialarına yanıt niteliğinde faks. Pazar günü Ankara'da düzenlenen Saadet Partisi İstişare toplantısına rahatsızlığı dolayısı ile katılamayan Recai Kutan 'Kendi El yazısı ile' gönderdiği faksla siyaseti bırakmadığının ve Erbakan Hoca'nın yanında olduğunun mesajını verdi.

Çeşitli medya kuruluşlarında 'Kurtulmuş'a destek için aktif siyaseti bıraktı' iddialarıyla gündeme gelen Saadet Partisi Onursal Genel Başkanı M. Recai Kutan Milli Görüş İstişare toplantısına faksla katıldı ve rahatsızlığı dolayısı ile Ankara dışında tedavi gördüğü için programa katılamadığını bilirdi.

İstişare toplantısı öncesi Sivas Eski Milletvekili ve Saadet Partisi Kurucular Kurulu üyesi Temel Karamollaoğlu'da yaptığı açıklama da Kutan'ın siyaseti bırakmadığını belirtmiş ve bu tür iddiaların kasıtlı ve maksatlı ifsat haberleri olduğuna vurgu yapmıştı. Kutan'la telefonla görüştüğünü ifade eden Karamollaoğlu, Kutan'ın siyaseti bırakması gibi birşeyin söz konusu olmadığını vurguladı.


Ajans 5
 

Etiketler :