Aysal'ın 32. güne damga vuran sözleri

Aysal'ın 32. güne damga vuran sözleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, taraftarlarının Başbakan Erdoğan'ı ıslıklamasıyla ilgili konuşurken müthiş bir iddia ortaya attı. ...

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 32. Gün'de Mehmet Ali Birand'ın sorularını yanıtladı.

TFF'nin Olağan Üstü Genel Kurulu'nda alınan karardan, şike soruşturmasına kadar birçok konunun konuşulduğu programda Aysal'ın söylediği bir söz programa damgasını vurdu.
TT ARENA'YA ULAŞIM SORUNU

G. Saray Başkanı, maç bitiminde TT Arena'dan çıkışta sorunlar yaşandığını ve karayolları tarafından stada ulaşımın tam olarak bir türlü yapılamadığını belirttiği açıklamasının ardından ilginç bir şey söyledi.
Hava temizlemede hepa sistemli süper cihaz

Mehmet Ali Birand, Aysal'ın açıklamalarının ardından "Başbakan istese bir emirle bu sorunu çözer ama, o da biraz kırgın galiba" diye karşılık verince, Aysal ilginç bir açıklama yaptı.
20 MİLYON GALATASARAYLI OY VERDİ

TT Arena'nın açılışında yaşanan protestonun ardından Başbakan Erdoğan stadı terk etmişti. Galatasaray Başkanı Aysal, Birand'ın bu olayı hatırlatarak sorduğu soruya ilginç bir karşılık verdi.

Aysal, Başbakan Erdoğan'ın kin tutan biri olmadığını ve bundan daha önemli işleri olduğunu söyleyerek ekledi:

Galatasaray'ın 25 milyon taraftarının hemen hemen 20 milyonunun ona oy verdiğini tahmin ediyorum. O yüzden bu noktada Başbakan'ın bizimle bir sorununun olduğunu sanmam. 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum