Ayşe, demir çubukla ölüme vurdu

Ayşe, demir çubukla ölüme vurdu

Adana’da, Gülbahçesi Mahallesi’ndeki 10 numaralı evde oturan Uğurlu Ailesi’nin 9 çocuğunun en küçüğü olan ve Bedrettin Demirel İlköğretim Okulu’nda 3’üncü sınıfa geçen Ayşe, dün akşam saatlerinde evlerinin damına çıkıp oynamaya başladı.

Ayşe, eline aldığı demir çubuğu evlerinin yaklaşık yarım metre uzağından geçen yüksek gerilim hattının tellerine vurmak istedi.

POLİS DE YARALANDI
Elektrik tellerinin tehlikesinden habersiz küçük kız, demiri tele dokundurduğu sırada akıma kapıldı. Ağır yaralanan Ayşe, kaldırıldığı Adana Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi’nde kurtarılmadı. Ayşe Uğurlu’nun ölümü üzerine olay yerine gelen inceleme ekibinden görevli polis memuru Remzi Çinçik, küçük kızın akıma kapıldığı dam ile tel arasındaki yeri ölçmek için metresini uzattığı sırada kendisi de akıma kapıldı. Elektrik çarpması sonucu olduğu yere yığılan polis memuru Çinçik, hemen hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kızın dayısı Sadullah Özay, TEDAŞ’a elektrik direğini kaldırması için başvurduklarını, ancak kaldırılmadığını belirtip, “Yeğenimi bile bile öldürdüler” diyerek kurum hakkında dava açacaklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.