Aytaç Durak Fena Patladı

Aytaç Durak Fena Patladı

Adana'da işler karışıyor! Zaman ve Sabah adliyedeki görüntüleri yayınlayınca Durak ayağa kalktı! Durak bu kez fena saydırdı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Milliyetçi Haraket Partisi Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan ile ortak düzenlediği basın toplantısında, ateş püskürdü.

Günlerdir basında güvenlik kameralarınca çekilen görünte ve fotoğrafların yayınlandığına dikkat çeken Aytaç Durak, "Adliye'deki bu görüntüler devlet tarafından görevlendirilen resmi görevlilerin rutin işleriyken, seçimi kaybeden rakip partilerin adayları tarafından saptırılarak, basına servis yapılmış ve bu görevlilerin rutin işleri 'oy hırsızlığı' gibi gösterilmiştir. Ak Parti ve CHP adayları kendi genel başkanlarına karşı seçim kaybına bir mazeret aramak için bunları yapıyor olabilirler. Ancak hak ararken iğrenç iddialarla saldırmak adilik ve şerefsizliktir. Türkiye genelinde saygınlık iddasında olan atv televizyonu ile Zaman, Sabah ve Star Gazetelerinin, savcılık soruşturması kapsamında olan görüntüleri saptırılmış haberlerle yayınlamalarını ise şiddetle kınıyorum" dedi.

"Zaman Gazetesi'nin islami değerlere ve dolayısıyla dürüstlüğe saygılı olduğuna inanırdım" diyen Durak, "Fakat bu gazetenin yanlı yayınlarını ve Sabah Gazetesi'nin 'oy hırsızlığının görüntülerle belgelenmesi' gibi gerçek dışı bir ibareyle devletin masum memurlarını kendi yalan haberini güçlendirmek için kullanmasını esefle karşılıyorum" diye konuştu.

Bu yanlı haberlerde yayınlanan görüntü ve fotoğraflardaki memurların Savcılığa ifade verdiğini ve aklandıklarını da dile getiren Aytaç Durak, "Buna rağmen halen yanlı yayınlara devam edilmesi, Adana seçimlerine gölge düşürülmek istenmesi ve buna gazete sütunlarının da alet edilmesini iğrençlik olarak nitelendiriyor ve kınıyorum" ifadesini kullandı.

Kendisinin 45 yıldır kamu görevlisi olarak, piyasada iş adamı olarak ve 20 yılını tamamlamış belediye başkanı olarak hizmet verdiğini kaydeden Durak, " Hiçbir açığım yoktur. kimseye eyvallah etmem, ite köpeğe de pabuç bırakmam" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan ise seçimlerin bittiğini ve sonuçların açıklanıp seçilenlerin mazbatalarını aldıklarını belirterek, "Artık Adana'ya hizmet etmenin zamanı geldi. Bu gerçek dışı gündemlerle kamuoyunu meşgul etmek kente zarar veriyor. Herkesin, Adana'ya karşı bu sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Etiketler :