Aytaç Durak'ın Yerine Geldi ve...

Aytaç Durak'ın Yerine Geldi ve...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın "ayağını kaydıran isim" olarak da bilinen eski MHP'li Meclis Üyesi Mustaf Tuncel vekaleten oturduğu başkanlık koltuğunda ilk icraat olarak bakın ne yaptı?

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Tuncel, Aytaç Durak'ın sağ kolu olan 10ismi Mezarlıklar Müdürlüğü'nde görevlendirdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından görevindenuzaklaştırılan Aytaç Durak'ın bürokratlarına yeni görevleri tebliğ edildi.

MEZARLIK GÖREVLENDİRMESİ

Başkan Vekili Mustafa Tuncel, Aytaç Durak'ın MHP'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra Büyükşehir Belediyesi Strateji Daire Başkanlığı'na getirdiği MHP'li Ferat Yüksel ve Basın Daire Başkanı Durmuş Ökten başta olmak üzere Aytaç Durak'ın en yakınındaki 10ismi mezarlıklar müdürlüğünde görevli personel olarak atadı.

Mustafa Tuncel'in bir kaç gün içinde bütün birimlerde değişikliğe gideceği öğrenilirken ataması yapılanların rapor aldığı ve yeni görev yerlerine gitmedikleri açıklandı.

Diğer taraftan Mustafa Tuncel'in talimatıyla, belediye kaynaklarının zorlanarak işçilerinin maaş ve ikramiyelerinin ödendiği; mesai alacaklarının da nakit alışı içerisinde ödeneceği duyuruldu.

Etiketler :