Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı'ndan flaş açıklama

Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı'ndan flaş açıklama

Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı'ndan son günlerde yaşanan sokak olaylarına ilişkin açıklama geldi.

Vakfın mütevelli heyeti başkanı Ahmet Hamdi Topbaş olayları körükleyenlerin Türkiye'nin gelişmesinden rahatsızlık duyduğunu belirtti. Halkı sağduyulu olmaya çağırdı.

İşte Aziz Mahmud Hüdai Vakfı'nın o açıklaması:
 
KAOSA HAYIR!

Yaşadığımız son günler; Ülkemiz ve Milletimiz için önemli olayların cereyan ettiği,           dönüm noktası mahiyetini taşımaktadır.

• Milletimizin maddi ve manevi merhaleler katetmesi, dünya devletleri arasında yüksek itibarlı bir mevkide yerini alması, çok açıktır ki, bazı çevreleri ciddi şekilde tedirgin etmektedir. Zira karşılarında, o Borç dilenen ülke konumundan, borç verebilecek ekonomik istikrara imza atmış bir Türkiye, o Halkıyla kavga eden değil, barışa koşan bir Türkiye, o Medeniyet değerleriyle yeniden buluşma adına, her türlü engelleri kaldırıp, manevî değerlere saygıyla yaklaşan bir Türkiye, o Dünyanın neresinde olursa olsun, mazlum ve mahzun yüreklerin yanında yer almayı vicdânî vazife bilen bir Türkiye, o İslâm dünyasının zedelenen onurunu yücelten, onlara örnek duruşuyla itimat ve güven telkin eden bir Türkiye var.

• Milletimize bu güzellikleri lütfeden Rabbimize hamd, vesile olanlara teşekkürü bir borç biliriz.

• Devletin ve toplumun her kademesinde dinlemelerin yapılmış olması, milletimizin istikbâli adına ciddi risk oluşturmuş ve tüm millet fertlerini tedirgin etmiştir.

• Mahremiyete tecavüz sayılabilecek ve insânî, İslâmî ve vicdânî hiçbir değerle kabil-i telif olmayan manzaraların ortaya dökülmesi, insanlık haysiyetini zedeleyecek ağır bir insanlık ayıbıdır.

• Milli iradeyi küçümseyerek seçim sonuçlarını şimdiden yok sayma girişimleri ve halkı sokağa dökme çabaları müşahede edilmektedir.

• Yükselen itibarımızı durdurmak ve ülkeyi yeniden geri kalmış ülkeler sınıfına dahil etmek isteyen iç ve dış düşmanlara karşı uyanık olmak ve büyük tuzağın farkına varmak hepimiz üzerine önemli bir vazifedir.

• Devlet ve milletimizin düşmanları bilmelidir ki, bu ülkenin insanları olarak istikrarı dinamitleyecek bir kaos ortamının oluşmasına asla izin vermeyeceğiz.

• Milletimizin bütün fertlerini sükûnete davet ediyor ve kaos planlayıcılarına büyük kararlılıkla “Hayır” demeye çağırıyoruz.

Ahmet Hamdi Topbaş

Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.