Aziz Yıldırım Cübbeli Ahmet'i ziyaret etti

Aziz Yıldırım Cübbeli Ahmet'i ziyaret etti

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün kamuoyunda ‘Cüppeli Ahmet’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’yü Metris Cezaevi’nde ziyaret etti.

Aziz Yıldırım 'ın Metris 'teki Cezaevi günleri sırasında dost olan 2 'linin sohbetinde, kimi zaman duygulu, kimi zaman da karşılıklı esprilerin yapıldığı mutlu anlar yaşandı.

Şike davası kapsamında yaklaşık 1 yıl tutuklu kalan Aziz Yıldırım, özgürlüğünün ardından, cezaevi ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Geçen hafta Mehmet Ağar 'ı tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret eden Aziz Yıldırım'ın dünkü adresi ise Metris Cezaevi oldu.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, saat 14.00 sıralarında Metris Cezaevi 'ne gelen Aziz Yıldırım'ın Ahmet Mahmut Ünlü ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü. Bu ziyareti doğrulayan Ahmet Mahmut Ünlü 'nün basın danışmanı Özay Oral, Ahmet Mahmut Ünlü 'nün duyduğu memnuniyeti de ifade ederek, 'Hocamız bu ziyaretten dolayı oldukça mutlu olmuş. Aziz Bey 'in vefası karşısında duygulanmış. Duyduğum kadarı ile cezaevindeki günlerden ve dışarıda yaşanan gelişmelerle ilgili konuşmuşlar. Hasret gidermişler. Kimi zaman duygulu kimi zaman da esprilerle geçen bir görüşme olmuş. Aziz Bey hocamıza bir ihtiyaçları olup olmadığını sormuş ' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.