Aziz Yıldırım yeniden hastanede!

Aziz Yıldırım yeniden hastanede!

Gece saatlerinde sağlık kontrolü için Haseki Hastnesi'ne götürülen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, buradan da Çapa Tıp Fakültesi'ne götürüldü ve diyabet bölümünde tedavi altına alındı.

Diyabet rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden sevk edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Diyabet bölümünde tedavi altına alındı.

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, emniyette rahatsızlanınca Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yıldırım, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğüne ait bir araçla sağlık kontrolü için hastaneye getirildi. Yaklaşık 20 dakika içeride kalan Yıldırım, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde diyabet bölümü olmadığı için sevk edildi. Yıldırım, hastaneden çıkartılarak İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Diyabet bölümünde tedavi altına alındı.

ÖNCE HASEKİ'YE GÖTÜRÜLDÜ
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gece saatlerinde hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Aziz Yıldırım'ın bu geceyi emniyette geçireceğini ve yarın sabah 08:30'da adliyeye sevkedileceğini açıklamıştı. Ancak Aziz Yıldırım, gece saat 01:00'de yeniden Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Burada sağlık kontrolleri yapılan Yıldırım, daha sonra Çapa Tıp Fakültesi Diyabet bölümünde tedavi altına alındı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.