Aziz Yıldırım'a Kadir Gecesi duası

Aziz Yıldırım'a Kadir Gecesi duası

Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kadir Gecesi infaz koruma memurlarına ve tutuklulara iftar yemeği vermiş.

Tutuklu ve görevlilerden o gece istediği tek şey ise "Hayır duası" ydı. Cezaevindeki Yıldırım'ın gözü kulağı soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Berk'te ve hazırlayacağı iddianamede.

DURUŞMA SONRASI TEDAVİ

Akşam'ın haberine göre alçak gönüllülüğüyle infaz koruma memurlarının saygısını kazanan Aziz Yıldırım'ın 'Duruşmanın ilk günü savunma yapabilmem için bana dua edin' dediği de Metris'ten sızan bilgiler arasında. Hastaneye uzun süreli yatmayı kabul etmeyen ve revir koğuşunda doktor kontrolünde tutulan Yıldırım'ın ilk savunmasını yaptıktan sonra geniş kapsamlı bir tedavi için hastaneye yatması planlanıyor.

İFTARDA DEV BULUŞMA

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kadir Gecesi infaz koruma memurları ve tutuklulara bir iftar verdi. Mönüde et kavurmasının olduğu iftar yemeğinde tutuklulardan büyük ilgi gören Başkan Yıldırım'a, 'Aziz Baba sen bizim her şeyimizsin' tezahüratlarıyla moral verildi. Yıldırım bu tezahüratlar karşısında ayağa kalkarak tutukluları selamlamış.

FOTO KÖSTEBEK AVI

Yıldırım'ın Metris'e girerken çekilen vesikalık fotonun bir gazeteye servis edilmesi de Yıldırım'ı en çok üzen konulardan biri. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. Personel savcılığa davet edildi ve herkesin ifadesi alındı. Sadece bilgisayar kullanan kişiler hakkında inceleme başlatıldı. Aziz Yıldırım'ın basında çıkan fotoğrafı bilgisayar kullanan 60 infaz koruma memurunun üzerine kaldı. Metris'te bilgisayara dokunan kişiler, Aziz Yıldırım'ın vesikalığını basına sızdırmaktan yargılanacaklar.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.