Aziz Yıldırım'dan şok açıklama

Aziz Yıldırım'dan şok açıklama

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takımdan gönderilen Alex de Souza konusunda suskunluğunu bozdu; zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

''SÜREKLİ TWİTTER'LA İLGİLENDİ''
"Ben ve arkadaşlarım her zaman Alex'i alkışladık ve onun arkasında durduk. Kendisi konuştuktan sonra ben de konuşacağım. Tercüman Samet burada
, doğruyu yanlışı o söylesin. Aykut Kocaman'la konuştuktan sonra, Samet beni aradı ve Alex sizinle konuşmak istiyor dedi. Saat 16.00'da buluşalım dedik ama beni 15 dakika beklettiler. Fenerbahçe Başkanı'nın önünde elinde telefon, ayak ayak üstüne atmış Tweet atıyor. Ve yüzüme bakmıyor. Sürekli Twitter'la ilgilendi. Sonra bana, 'Benim durumum ne olacak. Aykut Kocaman beni kadroda düşünmediğini söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz' diye sordu. Ben de 'sen düşünüyorsan, ben de onu düşünüyorum' dedim. 'Ama o ben gitmek istiyorum' dedi."


''GİTMESİ GEREKTİĞİ İÇİN BU KARARI VERDİM''
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ''Ben Fenerbahçe'nin menfaatleri için gerekirse saniyede karar veririm. Öyle 3 dakika falan yok, saniyede karar veririm. Zamanında nasıl kalması için alkışladım, dirayet gösterdiysem, bugün de gitmesi gerektiğine inandığım için bu kararı verdim. Eğer Alex, Fenerbahçe Başkanı'nın üzerine çıkmışsa o zaman ya başkan gider ya Alex gider. Bunu kamuoyu da böyle bilsin'' dedi.

''ALEX'İN KULÜPTEN HİÇ ALACAĞI YOK''
Aziz Yıldırım, Alex'in kulüpten alacağı olup olmadığı sorusuna şu yanıtı verdi; ''Eylül ayı itibariyle Alex'în kulüpten hiçbir alacağı yok. Ben Fenerbahçe manfaatleri için erekirse saniyede karar veririm. Ben Alex'i herkesten çok severim bunu kendisi de biliyor. Alex Fenerbahçe Başkanı'nın üstüne çıktıysa ya Alex gider ya da başkan gider. Tüm konuşmaların şahidi tercüman Samet'tir. Ben her şeyi açıklayacağım. Fenerbahçe'de kimse büyük değildir'' dedi.

''DÜN ALEX'E KÜFÜR EDENLER BUGÜN ARKASINDA DURUYOR''
Fenerbahçe'nin arkasında her zaman duracağını söyleyen Aziz Yıldırım sözlerini sert şekilde sürdürdü; ''Biz korkak değiliz kimseden korkmayız. Biz inanmadığımız bir şey yapmayız. Herkes burada ben de buradayım. 3 Temmuz süreci devam ediyor. Dün Alex'e küfür edenler bugün Alex'in arkasında duruyorlar. Biz sonuna kadar Fenerbahçe'nin arkasında duracağız. Bunu herkes böyle bilsin. Fenerbahçe'de Alex'i sevmeyenler Fenerium'dan forma alıp gözyaşı dökmesinler. Ben gerekirse babamı tanımam'' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sabiha Gökçen Havaalanı'nda yaptığı açıklamada Alex de Souza'nın kendi sitesinde yazdıklarını yalanladı. Kocaman, "Ben 'Çok büyüksün, seni idare edemiyorum' demedim" diye konuştu.
 ''SEN ÇÜK BÜYÜDÜN SÖZÜ BANA AİT DEĞİL''
 
"Konu ısıtılıp ısıtılıp öne sürülse de ben olayın dışında kalma gayretindeyim. Ancak Alex'in kullandığı cümle beni rahatsız etti. Konuşmamızda 'Sen çok büyüksün seni idare edemiyorum' sözü geçmedi. Alex, büyük bir oyuncu. Ama 'Sen çok büyüdün' sözü bana ait değil, bunun düzeltilmesini istiyorum.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.