Aziz Yıldırım'la ilgili bomba iddia!

Aziz Yıldırım'la ilgili bomba iddia!

Bugün öğleden sonra sosyal medyada ortaya atılan 'Aziz Yıldırım tahliye oldu, az sonra açıklanacak' iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Henüz Türkiye'de yayın hayatına başlamamış olan El Cezire Türk Kanalı'nın çalışanlarının Twitter'dan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a tahliye kararı verildiğine ilişkin iddiaları internet dünyasını karıştırdı.

Konuyla ilgili konuşan Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Faik Işık, "Biz Pazartesi günü 'Kanun Yararına Bozma' maddesinin Aziz Bey'e uygulanması için dilekçe verdik. Bakanlık da bizden dosyayı istemişti. Bugünlerde olumlu ya da olumsuz bir karar bekliyoruz. Ancak şu anda kesin bir şey yok.

Burada en önemli olay Bakanlık bizden dosyayı istedi. Kararın çıkması da mahkeme zamanına kalmaz. Biz Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvuru yapacağız. Yeter artık biz çok yorulduk. Türkiye'de savunmayı bitirdiler. Tahliye kararı çıkmazsa Aziz Yıldırım Türkiye'nin 'insan hakları sorunu' olacak.

Biz Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvururken de Özel Yetkili Mahkemeler'in nasıl çalıştığını da anlatacağız. Türkiye'nin en büyük sorunu şu: Burada adalet yok. Yeter artık" dedi.

Aynı zamanda Yıldırım'ın avukatlarının İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne de başvuruda bulunduğu mahkeme heyetinin şu sıralar bu dosyayı görüştüğü öğrenildi. (gazeteport)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.