'Azrail benimle oynuyor, öleceğim'

'Azrail benimle oynuyor, öleceğim'

Bursa'da, serinlemek amacıyla arkadaşlarıyla birlikte girdiği gölette boğularak hayatını kaybeden ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi Hamza Kuloğlu'nun, kısa bir süre önce aynı yerde boğulmak üzereyken kurtarıldığı ortaya çıktı.

Bursa'da, serinlemek amacıyla arkadaşlarıyla birlikte girdiği gölette boğularak hayatını kaybeden ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi Hamza Kuloğlu'nun, kısa bir süre önce aynı yerde boğulmak üzereyken kurtarıldığı ortaya çıktı. 14 yaşındaki Hamza'nın "Azrail benimle oynuyor, öleceğim" diyerek arkadaşlarına fotoğraf dağıttığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Şanlı Cadde'de ikamet eden Hatica Salih İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Hamza Kuloğlu, SBS'den sonra arkadaşlarıyla oynamaya başladı. Bir süre sonra Hamza Kuloğlu, 6 arkadaşıyla birlikte serinlemek amacıyla Küçükbalıklı Mahallesi Bursa Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi arkasındaki Nilüfer Deresi üzerindeki gölete gitti. Gölete ilk olarak Hamza ve 2 arkadaşı girdi. Bir süre sonra göletin derin olması sebebiyle boğulma tehlikesi yaşayan çocukların yardımına çevredekiler yetişti. Uzatılan hortumla iki çocuk kurtarılırken Hamza Kuloğlu boğularak hayatını kaybetti.

ÖLECEĞİM DİYEREK FOTOĞRAF DAĞITMIŞ


Hamza'nın cesedini itfaiye dalgıçları karaya çıkarttı. Görgü tanıklarından Muhammet Kuloğlu, "Sınavdan çıktıktan sonra serinlemek amacıyla buraya geldiler. Ben girmedim, Hamza ve 2 kişi daha girdi. Bir süre sonra boğulmaya başlayınca hortum uzatarak 2 çocuğu kurtardık. Hamza hortumu iki kez denemesine rağmen tutamadı. Ve üzücü olay meydana geldi. Hamza bir gün önce de aynı yerde boğulma tehlikesi yaşadı. Ama kurtarmayı başarmıştık. olayın ardından Hamza, 'Azrail benimle oynuyor, öleceğim' diyerek bizlere fotoğrafını dağıttı." dedi.

Hamza'nın öğrenim gördüğü Hatice Salih İlköğretim Okulu 7/C sınıfında ise öğrenciler, Hamza'nın ismini tahtaya ve sırasına kazıdı. Hamza'nın sırasına "Yerin boş kaldı gel" yazan öğrenciler, taptaya da 'Mekanın cennet olsun, seni unutmayacağız Hamza' yazdı

Etiketler :