B.Ü. ÖĞRENCİLERİ, MİNİK GÖNÜLLERİ FETHETTİ

B.Ü. ÖĞRENCİLERİ, MİNİK GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Bayburt Üniversitesi öğrencileri, merkeze bağlı Yolaltı, Uğrak, Çiçekli ve Arpalı köylerindeki ilköğretim okullarını gezerek, minik öğrencilere eğitim malzemeleri dağıttı.

Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yasemin Devecioğlu Kaymakçı ve Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, “Eğitim Materyalleri Tasarlama” dersi kapsamında hazırlanan eğitim materyallerini, oluşturdukları altı kişilik bir ekiple köy okullarına dağıttı. Bayburt merkeze bağlı Yolaltı, Uğrak, Çiçekli ve Şehit Fatih Kostik ilköğretim okullarını ziyaret ederek, öğrencilere derslerinde ihtiyaç duyacakları eğitim malzemeleri ve oyuncaklar dağıtan üniversiteli gençler, aynı zamanda miniklerle keyifli anlar geçirmenin de tadına vardı. Üniversiteli ağabeylerini ve ablalarını karşılarında görünce şaşıran ve bir o kadar da sevinen minik öğrenciler, dağıtılan oyuncakların ve materyallerin etrafında toplanarak ilgiyle incelediler.

Yardım malzemelerini öğrencileri adına kabul eden okul yöneticileri ise, desteklerinden ve katkılarından ötürü Bayburt Üniversitesine ve Yrd. Doç. Dr. Yasemin Devecioğlu Kaymakçı ile öğrencilere teşekkür etti.   

bayburt-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.