Baba Uyuyunca İkizler Denizde Boğuldu

Baba Uyuyunca İkizler Denizde Boğuldu

Trabzon'da 8 yaşındaki ikiz kızlarını deniz kenarına götüren baba, kayalıklarda uyuyup kaldı. Tek yumurta ikizleri girdikleri denizde boğularak can verdi.

Simitçilik yaparak yaşamını kazanan baba, dalgıçların kızlarının cansız bedenlerini çıkarması sırasında sinir krizi geçirdi.

Faroz mahallesinde oturan Naim Öztürk, ikiz kızları Yaren ve Yasemin'i (8) balıkçı barınağının giriş kısmındaki sahile getirdi. Denizin sığ olması nedeniyle çocuklarının kıyıda oynamasına izin veren baba Öztürk, kızlarını bir süre kayaların üzerinde oturarak göz kontrolünde tuttu. Bir süre sonra güneşin etkisiyle kayaların üzerinde uyumaya başlayan baba uyandığında çocuklarının olmadığını fark etti. Telaşlanan Naim Öztürk, çevredeki balıkçılarla birlikte aradığı kızlarını bulamayınca dalgıçlardan yardım istendi.

Dalgıçların yarım saatlik arayışı sonrasında Yaren ve Yasemin'in cansız bedenlerine ulaşıldı. Serinlemeleri için sahile getirdiği ikizlerini bir anlık ihmal sonucunda yitiren baba Öztürk sinir krizleri geçirerek kendini yerlere attı

Etiketler :