Bahçeli 'Baraj aşağıya çekilemez'

Bahçeli 'Baraj aşağıya çekilemez'

Partisinin Balıkesir mitingindeki yaklaşık 5 bin kişiye hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eleştiri oklarını Başbakan Erdoğan'ın yanında CHP lideri Kılıçdaroğlu'na da yöneltti..

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın gizli bir gündemi olduğunu, Başbakan'ın bu gizli gündemi halktan sakladığını, gündemin içeriğinin terör örgütü ile alakalı olduğunu ileri sürdü. Bahçeli, "Bu örtüyü kaldırıp altındaki oyunu görün" dedi.

MHP lideri Bahçeli, "8 yılda AKP ve yandaşlık yapmış olanlar haksız şekilde servetine servet katmış durumdadır. Bunun üzerini örtüp siyasi ve stratejik taktik uygulamaktadırlar. İlerici-gerici, laik-anti laik diye Türkiye'yi bölme gayreti içerisindeler. İnsanları inanç temelinde farklılıklara yönlendiriyorlar. Bölücü terör hala başımızda, şehitlerimiz olurken hala sayın Başbakan etnik temelli bölücülere bilerek veya bilmeyerek meydan veriyor. Bugünkü AKP yönetimini uyarabilirsiniz. Temmuz 2011'de de iktidarı değiştirebilecek bir yol haritasını çizmiş olabilirsiniz. Bu tarihi iyi değerlendirmelidir. Ama tüm bunları yaparken de ayrışmalara, cepheleşmelere  dikkat ediniz. Televizyonda programa çıkıyor, bir kuruluşa ziyarete gidiyor aynı şeyi soruyor. Basın mensuplarına da 'tercihini söyle bakalım' diyor. Eğer söylemezse 'tercihin belirsiz, sen bertaraf olursun' diyor, despotluk bu. Ülkeyi sivil darbe anlayışıyla yeni bir düzene sürüklüyor" dedi.


BAHÇELİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NUN VAATLERİNE TEPKİ!

MHP lideri Devlet Bahçeli Balıkesir'deki konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün meydanlarda dile getirdiği genel af ve seçim barajıyla alakalı vaatlerine tepki gösterdi.

MHP'nin 40 yıllık köklü bir parti olduğunu hatırlatan Bahçeli, "MHP kimsenin ne arka tekeri olur ne vagonu olur" diyerek Başbakan'a cevap verirken, hayır kampanyasını yürütenlerin daha dikkatli davranmaları ve söylemlerine de dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Devlet Bahçeli, "Böyle bir ortamda genel aftan söz etmek bir aflettir. Barajın aşağı çekilmesi ikinci gafletir. Siyasi partiler dikkatli olmalıdırlar. Herkes bu manada haddini bilmelidir. MHP olarak bu anayasa değişikliğine geleceğimiz için daha huzurlu bir Türkiye, istikrarlı bir Türkiye başlangıcı için hayır diyoruz" dedi.

Konuşmasının sonunda halka karanfil atan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, akşam saatlerinde biten mitingin ardından iftar programına katılmak üzere Bursa'ya geçti.

Etiketler :