Bahçeli: HESAP SORACAĞIZ

Bahçeli: HESAP SORACAĞIZ

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Bahçeli'nin hedefinde AKP ve Kürt açılımı var.

"Şehit ailellerine cebellüt davranılıyor. Zillet AKP'nin lekeli sicilinin utanç belgesidir. Dün vatan sağolsun diyenler bugün öfke içindedir." diyen MHP Lideri Bahçeli çok sert konuştu.

ERDOĞAN ZEMZEM İLE ZEHİRİ KARIŞTIRIYOR
Kapanmamış tarihi hesaplar yeniden açılmakta, Türk milletine karşı ahlaksızca meydan okunmaktadır. Türkiye’de, bir yandan teröristler alkışlar arasında dağdan inmektedir, öte yandan milletimiz öfkeyle ayağa kalkmaktadır.

Bir yandan teröristle pazarlık edilmektedir, diğer yandan aziz şehitlerimizin yaraları bir kez daha kanatılmaktadır. Bir tarafta Başbakan bu rezaleti umut verici bulmaktadır, diğer tarafta gazilerimiz gözyaşı dökmektedir. Bugünümüzü borçlu olduğumuz, gazilerimiz şehitlerimiz incitilmektedir. Başbakan Erdoğan, zemzem ile zehri karıştırmaya çalışmaktadır.

Hükümetin memurlarınca terörist kucaklanırken, ruhları yaralanmış insanlara gösterilmemiştir. Hükümet canilere kucaklayıcı, gazilere zorbadır. Bu leke Başbakan’ın alnına silinmemek üzere çalınmıştır. Tarih asla affetmeyecek, bu kara leke asla çıkmayacaktır. 'Biz sizin kardeşiniz değiliz, sizin kardeşiniz dağdan inenlerdir' diyen öfkeli kahramanlar hepimizin yüreğini derinden dağlamıştır. En acılı günlerinde bile vatan sağ olsun diyenler bugün öfke duymaktadır.

HAKLARINI NASIL HELAL EDECEKLER
Hatırlatmak isterim ki hunhar saldırılarda meydana gelen kayıplarımız sadece güvenlik güçlerimizden oluşmamaktadır. Zor şartlar altında öğrencileri için çırpınırken, hayatını kaybeden yüzlerce öğretmenimizin hesabını kim verecektir? Cemaate vaaz eden sayısız din görevlilerinin katledilmesinin hesabını kim verecektir? Maden ocaklarında inşaat sahalarında katledilen mühendislerimizin işçilerimizin hesabını kim verecektir? Ateşe verdiği evlerde dükkanlarda ölen kadınların çocukların hesabını kim verecektir? Kardeşim dediği insanlara sağlık vermekten başka, fedakar hemşireleri doktorları öldürenlerin hesabını kim verecektir? Dağdakiler suçsuz, gelenler suçsuz, kalanlar suçsuz ise bunca yılın ağır kayıpları haklarını nasıl helal edecektir?

Biz asla kan ve intikam peşinde değiliz. Yapılanlar cezasız mı kalacaktır? Teröristler törenlerle karşılanacaksa yıllardır verilen mücadele nerede kalacaktır? PKK’nın silahla elde edeceği hedef kalmamıştır. Tamamı AKP kadrolarınca vaad edilmiştir. Pişmanlık duymalarını gerektirecek, bir nebze olsun utandıracak, bir hükümet üstünlüğü de söz konusu değil.

"EVLATLARIMIZ HAKLARINI HELAL ETSİNLER"
Anaların gözyaşları Türkiye’yi bölerek mi dinecektir? Anaların gözyaşları şehitlere hakaretlerle mi dinecektir? Teröristlerin elindeki paçavrayı indiremeyen hükümet, şehit ailelerinin ellerindeki al bayrağı indirerek mi anaların gözyaşlarını dindirecektir? Küstah zihniyeti terbiyeye davet ediyorum. Bizler varlığımızı milletimize borçlu olduğumuza inanan siyasetçileriz. Aziz milletimiz muhterem aileleri ve evlatlarımız üzerlerindeki haklarını helal etsinler. Bilinsin ki bu yaşanan hıyanet milletimizin hissiyatı değiliz. Emin olunuz ki tüten her ocakta anılarınız yaşatılmaktadır. Bugünümüzü borçlu olduğumuz evlatlarınızı unutmamız mümkün değildir.

"BUNUN HESABINI MUTLAKA SORACAĞIZ"
Biz biliyoruz ki şehit vurulunca değil, unutulunca ölür. Bunun hesabını da Allah'ın izniyle mutlaka soracağız... Türkiye’nin milli birliğini yıkmak için Başbakan Erdoğan PKK açılımında dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Türkiye’ye çok tehlikeli sonuçları olacak toplumsal çatışma ortamına sürüklemeye kararlı olduğu görülmektedir. Kandil’deki bir grup teröristin Türkiye’ye getirilmesi bu yolculuğun ilk bölümüdür.

Yüce Meclis'i "PKK açılımı" için özel gündemiyle toplantıya hazırlanan Başbakanın aklındakileri açıklama zamanıdır.
Gelinen bugünkü noktada siyasi sahtekarlık yapmak imkanı kalmamıştır. MHP Başbakan’ın gerçek yüzünün bütünüyle açığa çıkması açısından, Meclis’te yaşanacak tarihi hesaplaşmayı beklemektedir.



Etiketler :