'Bahçeli istifa etmeli, çünkü...!'

'Bahçeli istifa etmeli, çünkü...!'

MHP'de, bir internet sitesinin yayınladığı seks kasetlerinin ardından yaşanan skandalın yaraları henüz tam olarak sarılmadan yeni bir site krizi daha yaşıyor.

MHP'de seçim öncesinde bir internet sitesinin yayınladığı seks kasetlerinin ardından yaşanan skandalın yaraları henüz tam olarak sarılmadan yeni bir site krizi daha yaşıyor.

Bir grup partilinin kurduğu ''MHP Ne Yapmalı?'' isimli site Bahçeli'ye karşı muhalefete başladı. Bahçeli'nin misyonunu tamamladığını öne süren site, Bahçeli'den istifa etmesini de istedi.

"MHP Ne Yapmalı?" adıyla "www.mhpneyapmali.org" adresinden yayına başlayan muhalifler, ülkücü hareket ve MHP’ye siyasal çizgisinde yeniden yapılanma için katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtirken, ilk yazısında Bahçeli'den istifa etmesi istendi.

İşte sitede Mehmet Saral imzasıyla yayınlanan o yazı...

DEVLET BAHÇELİ İSTİFA ETMELİ…
ÇÜNKÜ…

Alpaslan TÜRKEŞ öldüğünde ,İstanbul’da bir grup gazeteci arkadaş ile oturuyordum. Türkeş’in ölüm haberi gelince masadaki herkes Tuğrul TÜRKEŞ’ in MHP’nin yeni Genel Başkanı olacağını söylediler. Ben’de; durun bakalım, hele birde ülkücülere soralım dedim. Ankara’da teşkilat içinde olan birkaç arkadaşımı aradım, onlar sürpriz bir şekilde “ Devlet BAHÇELİ’nin” isminden bahsettiler.

Delegenin, Teşkilatların ve Ülkücülerin Devlet BAHÇELİ’ yi kendilerine yakın hissettiklerini söylediler. Bende masadakilere dönerek :Genel Başkanlık için Devlet BAHÇELİ’ nin olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledim. Ülkücüler Devlet BAHÇELİ’ yi sevdiler ve MHP’nin Genel Başkanı yaptılar. İlk seçimde MHP, yüzde 18 oy aldı. Ben ülkücü sezgilerine inanırım. 1970 li yıllarında kominizme karşıydılar, esir Türklerden bahsediyorlardı ve gelecekteki en büyük tehlikenin Kürtçülük olduğunu söylüyorlardı.

Öngörülerimizin hepsi doğru çıktı. 1997 yılında MHP’nin başına Devlet BAHÇELİ’yi getirdiler. O da doğru bir tercihti.

AMA ŞİMDİ…

Aynı ülkücü sezgi, Devlet BAHÇELİ’nin misyonunu tamamladığını söylüyor.12 Haziran ‘dan beri 30’a yakın sohbete ,değerlendirmeye katıldım. Anladım ki Ülkücüler devlet BAHÇELİ ile gönül bağını bitirmişler.

Sayın BAHÇELİ varlığınızla, ağabeyliğinizle, ilkeli duruşunuzla “Devlet BAHÇELİ” gibi davranın. İstifa ediniz ve bir büyük ağabey gibi bilge kişiliğinizle kenara çekiliniz

ROTAHABER

İşte o site...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.