Bahçeli Silivri'den zehir zemberek çıktı

Bahçeli Silivri'den zehir zemberek çıktı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Engin Alan'ı ziyareti sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Balyoz davası kapsamında ceza alana MHP Milletvekili Emekli Korgeneral Engin Alan’ı Silivri Cezaevi'nde ziyaret etti.

Cezaevine girişte bir açıklama yapmayan Devlet Bahçeli, çıkışta medya mensuplarına konuştu. Yargıtay'ı işaret eden Bahçeli, Balyoz davasıyla ilgili ekranlarda çıkan yorumlar için ise zehir zemberek konuştu.

 

Bahçeli ve beraberindeki heyet, öğle saatlerinde Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ne geldi. Devlet Bahçeli, burada “Balyoz” davasında 18 yıl hapis cezasına mahkum edilen MHP İstanbul Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan'ı ziyaret etti. Ziyarete TBMM Başkanvekili Meral Akşener de katıldı.

Bahçeli cezaevi çıkışında medyaya açıklamalar yaptı ve Engin Alan'ın moralinin yerinde olduğunu söyledi.

İşte Bahçeli'nin cezaevi önünde yaptığı açıklamalar;

'GEREKÇE KISA SÜREDE AÇIKLANMALI'

Alan'ı ziyareti sonrası açıklama yapan Bahçeli şunları söyledi: "Mahkeme sonuçları ilan edildiği andan itibaren partimizin görüşü kamuoyuyla paylaşılmış ve sonuçların millet vicdanında genel kabul görmediği anlaşılmıştır. Karar hukuk sürecinde diğer aşamaları da beraberinde getirecek, Yargıtay'a konu intikal ettiğinde bu kararlar daha adaletli değerlendirilerek milletin vicdanen huzur bulması inşallah sağlanmış olur. Bu böyle devam ederse, kararlar bu şekilde sonuçlanırsa büyük bir bölünmenin eşiğindeki Türkiye'de yargının da kabul edilir edilmez şeklindeki bölünmeye sokacaktır."

MEDYA PATRONLARI

MHP lideri Bahçeli medyanın Balyoz davasıyla ilgili yaptığı haberleri eleştirerek medya patronları şu sözlerle seslendi: "Medya patronları, sözde program yapıyoruz diyenler, köküne dinamit koyanlar bu tavırlarından vazgeçsinler. Yargıtay konunun üzerinde acilen çalışma yaparak rahatsızlıkları giderecek bir yolu bulmalıdır. Televizyonlar aracılığıyla bu şahsiyetleri karamsarlığa itmek isteyen yanlış zihniyete artık dur demek lazım. Sayın Başbakan ve Adalet Bakanı’nın tedbir almasının iyi olacağını düşünüyoruz. Türkiye tahammülsüzlüğe gitmektedir. Yanlış bir yoldur"

ENGİN ALAN YÜKSEK BİR MORALLE BİZİ KARŞILADI

Bahçeli Engin Alan'la ilgili olarak; "Bütün komutanlar olduğu gibi sayın Engin Alan beyefendi yüksek bir moralle, sabırla karşılamıştır. Kendisine teşekkür ediyorum. Kahramanca verdiği mücadelenin aynısıyla yüksek bir moralle bunu da aşacağına inanıyoruz. Engin Alan’ın ailesi, kendisi önce Allah’a sonra MHP’ye emanettir. TSK’nın Balyoz davasında çok büyük ceza alan kahramanlarına sevgilerimi sunuyorum" dedi.

BENİ İLGİLENDİRMEZ

Bir gazetecinin 'Kılıçdaroğlu'nun Silivri ziyareti için ne düşünüyorsunuz' sorusuna ise Bahçeli şöyle cevap verdi; "Ben kendi görüşlerimi anlatan bir liderim, başkasının görüşleri beni ilgilendirmez."

NEŞET ERTAŞ’IN VEFATI

Bahçeli Neşet Ertaş'ın vefatının hatırlatılması üzerine ise "Çok değerli bir ozanımızı kaybettik. MHP olarak büyük Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Merhum sanatçımıza rahmet diliyorum." dedi.



Kaynak : http://www.internethaber.com/devlet-bahceli-silivri-engin-alan-ziyaret-balyoz-aciklama--463783h.htm#ixzz27USXAXwX 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.