Bahçeli Tekbir Getirmeyi Yasakladı

Bahçeli Tekbir Getirmeyi Yasakladı

Kaset depremi ile sarsılan MHP'de Bahçeli'nin ilginç miting kuralları, MHP mitinglerini iyice heyecansızlaştırıyor. İşte Hürriyet Yazarı Şükrü Küçükşahin'in bazı tespitleri..

Kaset skandalları ile sarsılan MHP'deki moralsizlik seçim meydanlarına da yansıyor.

Tüm bunlara bir de Bahçeli'nin ilginç miting kuralları eklenince Hürriyet Yazarı Şükrü Küçükşahin'in dediği gibi heyecansız bir tablo ortaya çıkıyor.

Peki nedir Bahçeli'nin ilginç miting kuralları?

MHP lideri öncelikle tekbir getirmeyi yasaklamış. Partililer artık tekbir getiremiyor. Ayrıca mitinglerde pankart açmasına da izin verilmiyor.

Bahçeli'nin Amasya mitingini takip eden Hürriyet Yazarı Şükrü Küçükşahin, Bahçeli'nin tavırları ve MHP mitingleriyle ilgili ilginç anektodlar aktardı bugünkü yazısında.

İşte o tespitlerden bazıları;

* Halkla sıcak temas kurmaktan uzak bir lider görüntüsü veriyor. Seçmenle teması, zaman zaman makam aracının camından elini uzatıp bozkurt işareti yaparak kuruyor.

* Miting alanlarında ses düzeyi yetersiz. Bahçeli bu farkı bağırarak kapatmaya çalışıyor.

* Tekbir getirmeye çalışılanlar anında susturuluyor.

* Pankart açılmasına izin verilmiyor (Diğer partiler seçmenle pankartlar üzerinden sıcak bir temas kuruyor. Örneğin Kılıçdaroğlu ve Erdoğan. Seçmenin pankartını okuyarak sizden biriyim imajı verirken, seçmeni önemsiyorum imajı vermede de etkili oluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.