Bahçeli ve Kılıçdaroğlu kendi rekorlarını kırdı

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu kendi rekorlarını kırdı

Bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Çatı Aday'ın kaybetmesiyle birlikte Bahçeli ve Kılıçdaroğlu mağlubiyet serisine bir yenisini daha eklemiş oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde “Bize gelen anketlerin hiçbirinde yüzde 50’nin üzerine çıkan bir tablo yok” diyerek, ilk oylamanın baraja takılacağını, yeni liderin ise ikinci turda belirleneceğini söylüyordu.

KILIÇDAROĞLU 5. SEÇİMİNİ KAYBETTİ

Fakat Kılıçdaroğlu'nun tahminleri tutmadı. Recep Tayyip Erdoğan yüzde 54 ile baraj altına inmezken, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun gördüğü en yüksek oran yüzde 38 oldu. Böylece Kılıçdaroğlu 5. seçimin kaybetmiş oldu. 

BAHÇELİ 12.KEZ KAYBETTİ

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçları büyük oranda belli oldu. MHP'nin de desteklediği çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Bu sonuçlara göre Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, göreve başladığından bu yana girdiği 12. seçimi de kaybetmiş oldu. Devlet Bahçeli, 6 Temmuz 1997'de Alparslan Türkeş'in yerine Genel başkan olarak seçilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.