Bahçeli'den Erdoğan'a Tam Destek

Bahçeli'den Erdoğan'a Tam Destek

'Ak Parti'nin yanındayız, Erdoğan ümit vericidir.'

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 

 

KCK'nın eş başkanlarından bir fitne başı, sözde savaşı geliştireceklerini ve tüm Türkiye'ye yayacaklarını söylemektedir. ABD ile direkt temas halinde olduklarını söylemektedir. Başbakan ve hükümeti ne yapmaktadır?

"CUMHURBAŞKANI ÜMİT VERİCİDİR"

Bir HDP'li TBMM'de Türkiye'nin iç savaşta olduğunu söyleyecek kadar haddini aşarken, bunların tavırları alttan mı alınacaktır?

Ne Dolmabahçe mutabakatı, nereden çıkmış böyle bir şey? Caninin okunan 10 maddesini yerine soktuk. Cumhurbaşkanı'nın sözleri ümit vericidir. 

AK PARTİ'NİN YANINDAYIZ

AK Parti terörle samimi mücadele ettikçe, desteğimizi esirgemeyeceğiz. Son terörist etkisiz hale getirilene kadar terörle mücadelenin istismar edilmemesi için sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Çözüm süreci çoktan gömülmüştür. Biz terör örgütünün silah bırakması veya silah gömmesini değil, devletin güvenlik birimlerine teslimini istiyoruz.

GÜN TERÖRÜN BAŞINI KOPARMA GÜNÜDÜR

Can almış, kurşun atmış kim varsa, adaletin karşısına çıkarılmasını bekliyoruz. Terör örgütüyle pazarlık uçurumdur. Çözüm, barış, helalleşmenin iskeleti çıkmıştır. Gün terörün başını koparma günüdür. Şimdi gün Türk devletinin çelikten bileğini hainlerin başına indirme günüdür.

AB şunu istiyormuş, ABD bunu dayatıyormuş; bizim umrumuzda değil. Türk milletini tek dişi kalmış canavara Allah'ın izniyle bırakmayız.

ETİKETLER

 

    Etiketler :
    HABERE YORUM KAT
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.