Bahçeli'den ülkücülere çağrı

Bahçeli'den ülkücülere çağrı

MHP lideri Bahçeli, ülkücülere MHP'ye dönün çağrısında bulundu.

MHP lideri Bahçeli partisince düzenlenen 'Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birli Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ülkücülere MHP'ye dönün çağrısında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Kutlu davamızın mücadele tarihinde aramızda bulunmuş, emeği ve hizmeti geçmiş, ancak çeşitli nedenlerle ayrı ve uzak kaldığımız, bütün dava arkadaşlarıma, Türkiye'nin bugün geldiği tarihi yol ayrımında MHP'ye dönmeleri için çağrıda bulunmak istiyorum'' dedi.

Bahçeli, partisince Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen ''Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği Toplantısı''nda yaptığı konuşmada, ülkücülerin yanlışlar karşısında tavır gösterdiğini, duruş sergilediğini ve dimdik ayakta olduğunu belirtti.

AK Parti'nin küresel projeleri sahiplenirken kendilerinin ise gerekirse Anadolu'yu yeniden fetih için yollara düşeceklerini ortaya koyduklarını bildiren Bahçeli, ''Artık AKP ile geçen her gün, taşınamayacak bir vebal haline gelmiştir. Başbakan Erdoğan ile kaybedilecek her gün, milletimizi sonu belirsiz ve tehlikelerle dolu bir mecraya sürükleyecektir. AKP demek, teslimiyet demektir. AKP demek, Türk'ün daha çok ağlaması demektir'' diye konuştu.

12 Eylülde yapılan Anayasa değişikliğinin ve ardından yaşananların AK Parti'nin gizli gündemi olduğunu ortaya koyduğunu öne süren Bahçeli, MHP'nin referandum öncesi yaptığı uyarılarda haklı çıktığını da iddia etti. Bahçeli, ''Gelişmeler, Başbakan'ın amacının üstünlerin hukukuna son vermek değil, AKP hukukunun üstünlüğünü tescil etmek olduğunu göstermiştir. Maske düşmüş ve hükümetin art niyetli suratı artık deşifre olmuştur'' dedi.

Referandum öncesinde Erdoğan'ın 12 Eylül mağdurlarının hatırlatarak ''Timsah gözyaşları döktüğünü'' iddia eden Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın ülkücülerin o dönem yaşadıkları acıları bilmesinin mümkün olmadığını savundu.

''12 Eylül'ün acılarını yaşamamış, hiçbir sıkıntı çekmemiş, sadece yeşil sahalarda top koşturmuş olan Başbakan Erdoğan, elini dava şehitlerimizden ve ülküdaşlarımızdan çekmelidir'' diyen Bahçeli, ülkücülerin AKP'nin politikasının vasıtası olmayacağını söyledi.

-''HEDEF TEK BAŞINA İKTİDAR''-

12 Eylül referandumunun sonuçları açıklandığında MHP'ye yönelik bir tasfiye kampanyasının başlatıldığını öne süren Bahçeli, bu kampanyanın partilerini hedef alan yıpratma ve istismar stratejisinin bir devamı olduğunu, ancak asla başarıya ulaşamayacağını ifade etti.

Konuşmasında partililerden gelecek yıl yapılacak genel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmalarını isteyen Bahçeli, hedeflerinin MHP'nin tek başına iktidarı olduğunu vurguladı.

MHP'nin Türkiye'nin tüm sorunlarını bildiğini ve bu sorunlara yönelik çözümlerinin hazır olduğunu da belirten Bahçeli, iktidara geldikleri takdirde yapacakları hakkında da bilgi verdi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu 100. yıl dönümü olan 2023'e kadar iki genel seçimin daha yapılacağını belirten Bahçeli, bu seçimlerden zaferle çıkmayı hedeflediklerini belirtti. Bahçeli, ''Hakkı olmayanlar 8 yıl iktidar oluyor da hakkı tarihten gelenler neden üç dönem iktidar olmasın?'' diye sordu.

-''KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ HERKESE ARDINA KADAR AÇIK''-

Vatan ve millet sevgisine sahip olan herkesin Türkiye'nin aydınlık geleceği için işbirliği yapması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, şunları kaydetti:

''Bir kez daha, kutlu davamızın mücadele tarihinde aramızda bulunmuş, emeği ve hizmeti geçmiş, ancak çeşitli nedenlerle ayrı ve uzak kaldığımız, bütün dava arkadaşlarıma, Türkiye'nin bugün geldiği tarihi yol ayrımında MHP'ye dönmeleri için çağrıda bulunmak istiyorum. Bir araya gelme günü bugün değilse ne zamandır? Kapımız ve gönlümüz herkese ardına kadar açıktır. Vatan ve millet sevgisi ve Türkiye'nin onurlu ve huzurlu geleceği ortak paydasında aynı duyguları, hassasiyetleri ve endişeleri paylaştığımız, başka siyasi partilere oy veren, siyaset yapan veya mensup olan kardeşlerimizi de 'Millet ve devlet bekası için güç birliğine davet ediyorum. İnancım odur ki, bugün bu salonda ayağa kalkan milli ruh ve coşku, Milliyetçi Hareket'in tek başına iktidarının habercisi ve müjdecisidir. Buradan taşacak olan heyecan, azim ve kararlılık, şimdi dalga dalga Anadolu'ya yayılacaktır.''

Devlet Bahçeli, konuşmasını Dede Korkut'tan ilham aldığı ''Hayır Duası'' ile tamamladı. Bahçeli'nin konuşması öncesinde ise Osmaniye Belediyesi Mehteran Takımı gösteri sundu.

Etiketler :