Bahçeli'nin korumaları olay çıkardı

Bahçeli'nin korumaları olay çıkardı

Meclis'te yaşanan yumruklaşmalar sırasında Bahçeli'nin korumaları "İçeri gireriz cezamızı çekeriz" diyerek salonu bastı

Meclis Genel kurulunda yaşananlardan sonra MHP lideri Bahçeli'nin korumaları milletvekili olmayanların giremediği alana girmek isteyince kıyamet koptu. Korumalar "içeri gireriz yasağı deleriz" sözleriyle yasağı delmeye kalktı...

MHP'nin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer hakkında "Çalışma hayatında yaşanan anlaşmazlıklar karşısında ve ortaya çıkan sosyo ekonomik duruma rağmen sorumlulukları yerine getiremediği'' gerekçesiyle verilen gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmamasına ilişkin görüşmeler yapılırken yaşanan tartışmalar ve gergin oturumun ardından genel kurula MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin korumalarının girmek istemesi ortamı gerdi.

SALONA GİRERİZ CEZAMIZI ÇEKERİZ

Meclis genel Kurulu içerisinde hararetli tartışmaların yoğunlaştığı bir anda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin korumaları salona girmek istedi. Görüşmelerin olduğu anda kendilerine yasak olan bir bölgeye girmek istemelerinin mümkün olmadığı söylenen korumalar "İçeri gireriz cezamızı çekeriz" restini çekerek ortamın gerilmesine ve tartışmaların büyümesine neden oldular.

 ALİ KOYUNCU SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Dışarıda korumalar ile salona girip girememe kavgası yaşanırken, Genel Kurul Salonu'nda da tartışmalar iyice alevlendi. Meclis Genel Kurulu'nda bulunan Devlet Bahçeli'nin korumalarının içeriye girmek için çıkarttıkları kavga ve gergin ortam sonrasında AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu sinir krizi geçirdi. Ali Koyuncu'ya sağlık ekipleri gelerek müdahale etti.

 Meclis Genel Kurulu'nun oturma bölümüne seçilmiş milletvekillerinin dışında ancak görevli olan stenografların girebiliyor. MHP lideri Bahçeli'nin korumalarının müdahalenin ise milletin iradesine büyük hakaret sayıldığı belirtildi.

Etiketler :