Bahçeli'ye Erdoğan'dan ağır küfür

Bahçeli'ye Erdoğan'dan ağır küfür

Türkiye güne MHP'li Cihan Paçacı'nın ağzından çıkan ve siyasetin orta yerine bomba gibi düşen bir iddia ile uyandı. MHP'liler, Başbakan Erdoğan'ın, Devlet Bahçeli'ye küfrettiğini iddia ettiler.

KÜFÜR MECLİS'TE
TV 8'de Erkan Tan ile Başkent Gündemi
programına katılan MHP'li Cihan Paçacı, Başbakan Erdoğan'ın, Devlet Bahçeli'ye küfür ettiğini, bu küfrün ise Meclis çatısı altında altında gerçekleştiğini söyledi..

TV GÖRÜNTÜLERİNDEN TESPİT

Erkan Tan'ın olayın nasıl gerçekleştiğini sorması üzerine Cihan Paçacı, gündemi altüst edecek şu açıklamayı yaptı:

"Meclis'teki Demokratik Açılım Paketi görüşmelerinin yapıldığı güne dair kamera kayıtlarını incelerken ilginç bir duruma tanık olduk. Kamera kayıtlarında Bahçeli konuşurken bir ara Başbakan Erdoğan ekranda beliriyor ve sinirli bir şekilde dudaklarını kıpırdattığını görünüyor. Biz bu görüntüyü dudak okuma uzmanlarına okutttuk ve Erdoğan'ın Bahçeli'ye çok ağır bir küfür ettiğini ortaya çıkardık."

BAHÇELI IRKÇI DİYOR ERDOĞAN KÜFREDİYOR

Bahçeli ekranda bu görüntüler izlenirken "sözde açılım projesinin Büyük Ortadoğu Projesi’nin dayatması" olduğunu söylüyor ve konuşmasına devam ediyor.

Aşağıdaki cümleyi söylerken de Erdoğan'ın yüz ifadesi değişiyor ve Paçacı'ya göre Bahçeli'ye sinkaflı sözler ediyor:

"Tarihi kökler itibariyle sömürgeciliğe karşı duruşu ve mazlum islam ülkelerinde mücadelesi bilinen siyasi islamcılığın bugünkü fason sahipleri bu projeyle küresel islamcılığın parçası haline gelmiş ve ırkçı noktaya sürüklenmişlerdir"

Paçacı Erdoğan'ın ettiği küfrün çok ağır olduğunu ve bunu TV ekranında halkın önünde tekrarlamasının mümkün olmadığını belirtti.

BAHÇELİ DUDAK OKUTTU
İnternet Haber Ankara Temsilcisi Zübeyir Kındıra
'ya konuşan Cihan Paçacı, TV 8'de söylediği sözlerin sorulması üzerine ise şu açıklamayı yaptı: 

"Doğrudur. Genel Başkanımız, o görüşmeleri izlerken başbakanın mırıldandığını tespit etti. Ne mırıldandığını öğrenmek için dudak okuyuculara görüntüyü gönderdi. Orada bariz ifadeler, küfürler olduğu tespit edildi. Genel Başkanımız hukukçulara inceletiyor. Gelecek neticeye göre ciddi davalar açmaya hazırlanıyoruz.." dedi.

AĞZI BOZUK
Paçacı, isteyen herkesin o görüntüleri inceleyebileceğini ve bariz ve çok net bir şekilde anlaşılan sinkaflı küfürlerin kolaylıkla tespit edilebileceğini de belirterek, "Nasıl bir başbakan tarafından yönetildiğimizin yeni bir göstergesi. başbakanın buna benzer çok hadisesi vardı. Ağzının bozuk olduğunu biliyoruz. Siyasi rakiplerine karşı, Türkiye Cumhuriyetini yöneten bir başbakanın bu tür küfürler etmesi hiç yakışıyor mu? Polikalarımızı beğenmiyor olabilir ama saygılı olması, uslüba dikkat etmesi gerekir" diye konuştu.

Etiketler :