Bahçeli'ye Zehir Zemberek Sözler!

Bahçeli'ye Zehir Zemberek Sözler!

Türkeş'in manevi evladı İbrahim Ersöz, MHP'de yaşanan kaset skandalıyla ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu...

Türkeş'in manevi evladı İbrahim Ersöz, MHP'de yaşanan kaset skandalının ardından Bahçeli'nin AK Parti ile cemaati adres göstermesine sert tepki gösterdi. Ersöz, "Sürekli adres gösterip duruyorsunuz. Utanın biraz. Adres arıyorsanız, adres sizin pis nefislerinizdir" dedi.

Ersöz,  yaptığı açıklamada, Bahçeli'ye seslenerek "Hiç kimse pisliklerine kılıf aramasın. Hayatınızda birkez dürüst olun. Sizleri zorla mı o odalara sokup, zorla mı sizleri ahlaksızlaştırıp bu görüntülerinizi çektiler?" sorusunu yöneltti.

Kendisine yöneltilen suçlamara da cevap veren Ersöz, "Ben ne farklı ülkücü, ne bağımsız ülkücü, ne de mazeret aradığınız yerlerin adamıyım. 15 yaşımda Emine Işınsu hanımefendinin 'Sancı' romanıyla ülkücü hareketi tanıdım, yani 33 yıldır ülkücüyüm. 24 yaşından itibaren de rahmetli Başbuğ'un hep yanında oldum. Referansım Başbuğ'dur. Bu nedenle beni yargılama hakkına sahip değilsiniz. Hiç bir yerle ne dirsek temasım ne de irtibatım olmadı. Gücümü önce Allah'tan, sonra da Başbuğumun bana verdiği değerden ve dava büyüklerim ile kardeşlerimden alıyorum. Gizli saklı değilim. Elle tutulur, gözle görülür İbrahim Ersöz'üm. Bu dava Allah'ın rızasını kazanma davasıdır, nefis batağında boğulmuşların davası değildir. Olamaz da" diye konuştu.

BAHÇELİ'YE HODRİ MEYDAN!

Yaşanan kaset skandalına da sert tepki gösteren, İbrahim Ersöz, gücünü inandığı davasından ve kendisi gibi düşünen ülkücülerden aldığını vurgulayrak, Bahçeli'ye 'Hodri meydan' dedi.

Ersöz şunları söyledi;

"Mazeretler arayıp,üretip her geçen gün daha fazla batıyorsunuz. MYK'da ve milletvekili adayın olan 10 ahlak yoksununu nasıl seçtin?
Bu ekip yıllardır aynı ekip. Dün tanımadınız ki. Rahmetli Başbuğ döneminde Başbuğua karşı müzmin muhalefeti yürüttüğünüz ekibiniz.
Siz bunlarlamı iktidar olup devlet yönetecektiniz? Allah nasip eder mi? Bu tiplerin devlette kilit noktada olduklarını düşünmek bile istemiyorum. Belden aşağısı için devlet-millet tam tabiriyle Allah'a emanet..."

"MHP'Yİ KAFANIZA GÖRE DİZAYN EDİYORSUNUZ"

Bahçeli'nin MHP'nin yeniden dizayn edildiği iddialarına da değinen Ersöz, "MHP sizlerin ifadeleriyle dışardan yeniden dizayn edilmiyorki. Son günlerde MHP adına televizyonlara çıkan ve çıkarttıklarınız, ahlak kurallarını bile son ahlaksızlıklara göre dizayn ediyorlar. Türk Milletinin gözünde hergün MHP nin değerini düşürüyorlar. Kimse değil sizler son olayda olduğu gibi MHP yi kafanıza göre dizayn ediyorsunuz.

MHP ne merkez sağ, ne de şu bu... MHP, 5 bin şehit vermiş Kutsal bir Dava Partisidir. Başbuğumun anadolu çocuklarıyla mücadele verdiği mübarek kanlarıyla besledikleri çileleriyle yoğurduğu bir partidir." ifadesini kullandı.

"UTANIN ARTIK, SİZİN ÜLKÜCÜLÜĞÜNÜZ MÜ KALMIŞ?"

Ersöz, kaset skandallarının ardından istifa edenlere de sert tepki göstererek, şunları söyledi:

"Ocağın yiğit, saf ve temiz Bozkurtlarının iyi niyetlerini istismar edip onlardan her türlü gücü sağlayan Ülküden geçinenler. Sizin Ülkücülüğünüz mü kalmış artık. Hamasi ulvi laflarda bol bunlarda. Kurşunlar durduramamış, kasetler mi durduracakmış. Kurşunlara karşı duranlar 'Bayrak inmez, Ezan susmaz' diyen, 'Kanımız aksada zafer islamındır' diyenlerdi.

Sizin gibi uçkur düşkünleri değildi. Özrünüz bile kabahatinizden büyük. Hiç kimse pisliklerine kılıf aramasın hayatınızda birkez dürüst olun. Sizleri zorla mı o odalara sokup, zorla mı sizleri ahlaksızlaştırıp bu görüntülerinizi çektiler? Pis nefİslerinize uyup, zevk ve sefa ile Türk-Müslüman toplumunun her türlü değerlerini ayaklar altına aldınız.

Habire adres gösterip duruyorsunuz. Utanın biraz.

Sizler pis nefslerinizi uymadınızda montajmı yaptılar? Sizler mazallah, bu pisliğinizle bile pişkinlik yapıyorsunuz. Biraz haklı tarafınız olsa ortalığı ayağa kaldırırdınız.Cemaatlerde, okyanus ötesinde, devlette değil adres sizin pis nefislerinizde."

"KİMSE BENİM İÇİN CEMAATLE BAĞLANTISI VAR DİYEMEZ"

Knedisini cemaatle ilgili göstermeye çalışan partililere de sert tepki gösteren Ersöz, "Bir Allahın kulu benim için Cemaatlerle bağlantısı var diyemez. Biryere bağlı olsaydım gururla söylerdim. Başbuğum ''Cemaatler, Dua, Ordumuz''derdi. Bizler istedikleri gibi olmadığımız ve konuşmadığımız için potansiyel hainleriz. Şimdi yandaşları kesin beni bir cemaat taraftarı yapar. Bunlar gibi pis nefisleriyle anılmak yerine Cemaat mensubu olmaktan mutlu olur, gurur da duyarım." diyerek, iddialara cevap verdi.

'BU İSTİKRARSIZLIKLA BAŞBUĞUN MAKAMINI NASIL İŞGAL EDİYORSUN?'

Bahçeli'nin kasetler ortaya çıkmadan önce "Ne varsa ortaya döksünler" dediğine dikkat çeken Ersöz, şöyle devam etti:

"İşte döktüler. Daha 1 tane kasette 6 tane istifa. Hani istifa yok diyordunuz, hani sorumluluk benim diyordunuz. Allah aşkına bu çelişkilerinizle, istikrarsızlıkla nasıl Başbuğun makamını işgal ediyorsunuz?

MHP Genel Başkanı böyle mi olur? Bu Divanı ben mi seçtim? Şimdi de 'millete gidiyorum' diyorsunuz. Milletten gerekli dersi zaten alacaksınız. Ömrünüzde bir kez MHP ve ülkücülere iyilik yapın. Ülkücü terbiyeden sapmış ve ülkücülükten geçinenlerle toplu istifa edip MHP'yi sizlersiz seçime sokun.

Bakın işte o zaman millete gitmiş olursunuz. Bu durumda bile en az yüzde 15 oyla MHP Meclis'e girer ve formaliteden alt sıralara yazdığınız hak eden samimi ülkücüler de milletvekili olarak meclise girmiş olur. Millete gitmenin yolu lafla sorumluluk almak değil, Türk milleti ve ülkücü camiadan özür dileyip gereğini yapmanızdır.

Bizler Başbuğun evlatlarıyız, inançlıyız. Umutsuzluk Ülkücünün lugatında yoktur. Yüzde 10 barajıyla aba altı sopaları bırakın, siz gereğini yapın. Allahın izniyle bizler 4 yıl sonra partimiz MHP'yi İktidara taşıyacağız.

Atmosfer adamlığıyla konuşup uygulamayanlarla değil, her daim İslam ahlak ve faziletini, Türklük gurur ve şuurunu yaşatanlarla iktidar olacağımıza inancım tamdır."

Rota Haber 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.