Bak Kılıçdaroğlu Parmak Öyle Değil Böyle Sallanır!

Bak Kılıçdaroğlu Parmak Öyle Değil Böyle Sallanır!

Çanakkale’de AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

Bakanlığı tarafından yapılan sağlık hizmetlerini ve AK Parti hükümetinin yapmak istediği ancak yarım kalan hizmetleri partililere anlatan Bakan Akdağ, 'Biz eksik bıraktığımızın peşindeyiz. Yaptığımızın değil. Yaptığımızla övünmek, gururlanmak yerine daha fazla neler yapabiliriz bunun peşindeyiz. Şimdi AK Parti lideriyle, daha iyi hizmet etmenin peşindeyken Türkiye'de bir de ana muhalefet lideri ve maalesef o liderin gösterdiği yanlış yolda istikamet almış olan bir ana muhalefet partisi var. Sabah akşam hakaretlerle, parmak sallayarak kendisini ispat etmeye çalışan sayın Kılıçdaroğlu'na, 'hal böyleyken senin görevin neydi'' Sen adı o zaman SSK olan kurumun genel müdürü değil miydin' Bunları bu millet unuttu mu zannediyorsun. Çanakkaleli bunları unuttu mu zannediyorsun. Sen şimdi bu ülkenin gözbebeği liderine her gün, her türlü hakareti reva göreceksin, her hafta uyduruk bir dosyayla çıkacaksın yalancı çoban gibi, dosyalarının içinde hiç doğru dürüst bir delil çıkmayacak. Vatandaşı germek için elinden gelen her şeyi yapacaksın. Sayın Kılıçdaroğlu, bak unutmadık. Parmak öyle değil böyle sallanır' dedi.

İŞARET PARMAĞINI SSALLDI
İşaret parmağını sallayan Bakan Akdağ'ın bu hareketi partilileri güldürdü. Daha sonra Akdağ, 'Eğer azıcık siyasetçi basiretin varsa çık milletin karşısına o günkü SSK'yı savun. Deki 'kardeşim Sağlık Bakanı yanlış söylüyor. Bizim çok güzel bir SSK'mız, şahane SSK hastanelerimiz var. Biz millete çok güzel hizmet ediyorduk' de. Hadi çık eğer kendine güveniyorsan söyle de görelim bakalım. Muhalefet olmanın rahatını yaşıyor. Zaten CHP'nin 1950'de demokrasiye, çok partili hayata geçişimizden beri yaptığı bundan ibarettir. Muhalefetin dayanılmaz kolaylığı. Bugün de muhalefetin dayanılmaz kolaylığı içerisindeler'diye konuştu.

ALLAH MİLLETE KORKULU RÜYA GÖSTERMESİN
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yüklenmeye devam eden Bakan Akdağ, 'Bakın ben bunu CHP'ye oy veren değerli vatandaşlarıma da seslenerek söylüyorum. Rüyanızda görseniz ki, sayın Kılıçdaroğlu ülkenin Başbakanı olmuş. Bir karabasan görmüş gibi kan ter içinde rüyadan uyanırsınız. Olacağı bundan ibarettir. Allah millete böyle korkulu rüya bile gördürmesinö dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.