Bakan Akar, İskenderun'da depremin yaralarının sarılmasına yönelik çalışmaları inceledi

Bakan Akar, İskenderun'da depremin yaralarının sarılmasına yönelik çalışmaları inceledi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İskenderun'daki 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ile lojistik merkezde incelemelerde bulundu.Akar, beraberinde...

HATAY (AA) - Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İskenderun'daki 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ile lojistik merkezde incelemelerde bulundu.

Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Osmaniye'deki incelemelerinin ardından İskenderun'a geçti.

Depremde zarar gören 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığının karargah binasında incelemelerde bulunan Akar, karargah binasının bahçesinde yer alan çadırda faaliyetlere ilişkin brifing aldı, talimat verdi.

Birlik tarafından yapılan arama kurtarmanın yanı sıra yaşam destek faaliyetlerine ilişkin de bilgi alan Akar, depremde zarar gören vatandaşların yardımına koşan Mehmetçiği tebrik etti.

Bakan Akar, daha sonra beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ile depremzedelere yardımların hızlı şekilde gönderilmesine katkı sağlamak için Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası'nda kurulan lojistik merkezde de incelemelerde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.