Bakan Ergün'ün Konvoyunda Kaza

Bakan Ergün'ün Konvoyunda Kaza

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün Adıyaman gezisine katılan konvoyda trafik kazası meydana geldi.

Adıyaman'da Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ü karşılayanların konvoyunda zincirleme kaza meydana geldi. Ak Parti Adıyaman milletvekili Mehmet Erdoğan ve iki partili yönetici yaralandı.  Adıyaman'da Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, bakanlığıyla ilgili çeşitli programlara ve açılışlara katılmak için Adıyaman'a gelen Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün de bulunduğu konvoydaki bir araç, Gölbaşı Caddesindeki tören alanına giriş yapmak için şerit değiştirdiği sırada önündeki araca çarptı.

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer'in bulunduğu makam otomobili de bu otomobillerden kaçmak için manevra yaptığı sırada hızla bankete vurdu. Kazada hafif yaralanan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Necmi Baykan ile AK Parti Besni ilçe Başkanı Mehmet Eyüp Emre, Adıyaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, hastaneye gelerek yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulunarak yetkililerden durumları hakkında bilgi aldı.

 GSO Başkanı Nejat Koçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Havaalanından ayrıldık ve herkeste bir telaş vardı, sanki yarış halindeydi. Tören alanına geldiğimizde karşı şeride bizden önce dönüş yapan iki otomobil çarpıştı, şoförüm bu araçlara çarpmamak için direksiyonu kırdığı sırada otomobilimiz bankete çarptı. Kaza sırasında emniyet kemerim bağlıydı'' diye konuştu.

Etiketler :