Bakan Kılıç KAZA GEÇİRDİ

Bakan Kılıç KAZA GEÇİRDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç kaza geçirdi...

Bakan Kılıç kazayı yara almadan atlatırken 1 kişi ağır yaralandı. Bugün Ankara'dan karayolu ile Samsun'a Devlet Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün temel atma törenine

katılmak üzere gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çorum'un Sungurlu İlçesi Yeni Sanayi Sitesi Kavşağı'nda saat 10.30 sıralarında kaza geçirdi. Bakan Kılıç'ın içinde bulunduğu makam aracı, önünde seyreden 79 yaşındaki Kazım Bozdağ'ın kullandığı 06 CPZ 72 otomobilin şerit ihlali sonucu, önüne geçmesi üzerine arkadan çarptı.

Bakan Kılıç ve şoförü kazayı yara almadan atlattı. Arkadan çarptığı otomobilin sürücüsü Bozdağ ise ağır yaralandı. Yaralı ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayı haber alan Çorum Valisi Nurullah Çakır, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin'de olay yerine gelerek yaralı Bozdağ ile Bakan Kılıç'ın sağlık durumları hakkında bilgi aldı.Kazanın ardından Bakan Kılıç, Çorum Valisi Nurullah Çakır'ın makam aracı ile birlikte Samsun'a hareket etti. Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin ise, kazayı Bakan Kılıç'ın yara almadan atlattığını belirterek, "Kaza önünde seyreden otomobilin şerit ihlali yapması sonucu meydana gelmiş. Bakanımız ve şoföründe herhangi bir şey yok. Ancak diğer otomobil şoförü ağır yaralandı. Kendisine burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bakanımıza herhangi sağlık müdahalesi yapılmadı. Vali beyin makam aracıyla da Samsun'daki programına katılmak üzere ilçemizden ayrıldı" dedi.

CİHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.