Bakan Şimşek'ten sürpriz nişan

Bakan Şimşek'ten sürpriz nişan

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, boşanalı 5 ay olmasına rağmen yeniden dünya evine girme hazırlığına başladı. İşte Bakan'ın ilginç nişanı;

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek geçtiğimiz cumartesi günü aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlandı. Şimşek'in nişanlısı hakkında bilgi verilmezken, nişanlısının yakın çevresinden birisi olduğu ifade edildi. Habertürk'e ulaşan bilgilere göre Şimşek'in boşanmasıyla ilgili haberlerin kamuoyuna yansıtılma şeklinden rahatsızlık duyan Şimşek, nişanlısıyla ilgili bilgilerin gizli kalmasını istedi.

Şimşek'in, ilk eşi Amerikan vatandaşı olan Analise Şimşek'le 1999'da birbirlerine aşık olarak evlendikleri biliniyordu. Yakın çevresinde evliliklerinin imrenilecek kadar aşk ve sevgi dolu olduğu konuşuluyordu. Ancak Mehmet-Analise Şimşek çiftinin geçtiğimiz temmuz ayında sürpriz bir kararla boşanması büyük şaşkınlık yaşattı. Şimşek çifti anlaşmalı olarak tek celsede boşandı ve birbirlerinden hiçbir maddi talepte bulunmadı. Çocukları da olmayan çift, duruşmaya bizzat katılmıştı. Şimşek'in avukatı Sedat Saruhan 25 Temmuz'da konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, ''Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek ile eşi Sayın Annalise Şimşek, kısa bir süre önce anlaşarak boşanmışlardır'' dedi. Boşandıktan sonra Analise Şimşek ülkesi Amerika'ya dönmüştü.

Şimşek, sürpriz boşanmadan 5 ay sonra sürpriz bir kararla nişanlandı. Nişan aileler arasında yapıldı. Evlilik tarihinin ise kısa bir süre sonra netleşeceği ifade ediliyor.

Etiketler :