Bakan Yardımcısı Aktaş, Elazığ’da vatandaşlar ve güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

Bakan Yardımcısı Aktaş, Elazığ’da vatandaşlar ve güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ’da cuma namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Harput Jandarma Karakolu ve Çarşı Polis Merkezi’ni ziyaret eden Aktaş, görev başındaki güvenlik güçlerinin de bayramını kutladı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ'da vatandaşlar ve güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

Aktaş, beraberinde Vali Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ milletvekilleri Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı ile tarihi Harput Mahallesi'nde bulunan Sarahatun Camisi'nde cuma namazını eda etti.

Daha sonra Aktaş ve beraberindekiler vatandaşlarla bir araya gelerek, onların bayramını kutladı.

Harput Jandarma Karakol Komutanlığı ile Çarşı Şehit Mehmet Ali Çakır Polis Merkezi Amirliği'ne de ziyarette bulunan Aktaş, mesai mefhumu gözetmeksizin görevinin başında olan kolluk kuvvetlerinin bayramını tebrik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.