Bakan yumruklayan öğretmen Bakan'dan iş istedi

Bakan yumruklayan öğretmen Bakan'dan iş istedi

Şehit cenazesinde Bakan yumruklayan öğretmen dün Kayseri'de Bakan Yıldız'dan işine geri dönmesine yardım etmesini istedi

Kayseri'de şehit cenazesine katıldığı sırada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a yumruk atan eski öğretmen Ş.Ş., bakandan mesleğine geri dönmesi ve sıkıntılarından kurtulması adına iş talebinde bulundu.

BAKAN'DAN ÖZÜR DİLEDİ HELALLİK İSTEDİ

Kayseri'de şehit cenazesine katıldığı sırada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a yumruk atan eski öğretmen Ş.Ş., bakandan mesleğine geri dönmesi ve sıkıntılarından kurtulması adına iş talebinde bulundu. Ş.Ş., bakandan özür dileyerek helallik istedi.

 

 

CUMA NAMAZI SONRASI İŞ İSTEDİ

2 yıl önce katıldığı şehit cenazesinde öğretmen olan Ş.Ş., Kartal Şehitliği'nde bakana yumruk atarak burnunu kırılmasına neden olmuştu. Ş.Ş., bakanın Han Camii'nde Cuma namazında yanına giderek oturdu. Bakanın hemen arkasında namazını kılan eski öğretmen, namaz sonrası bakanla görüştü. Özür dilediği öğrenilen eski öğretmenin, öğretmenliğe geri dönmesi konusunda bakandan yardım istedi. "Şehit cenazesinde çok duyguluydum. Hislerime yenik düştüm" ifadelerini kullanan Ş.Ş., yeniden öğretmenlik mesleğime dönmek isteğini, özür dileyerek ve helallik isteyerek bakana iletti.

MEB DEĞERLENDİRME YAPABİLİR

Eski öğretmen Ş.Ş.'nin bu talebi üzerine Bakan Yıldız, "Şehit cenazelerinde herkes gibi bizler de duygulu oluyoruz. Ben de o gün çok duygulu ve üzüntülüydüm. Şehit cenazeleri toplumda bir ayrışma değil, birbirimizi daha iyi anlamamıza yol açmalıdır. Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı değerlendirme yapabilir." dedi.

Bakan Yıldız'ın, eski öğretmene sıkıntıları ile ilgili yardımcı olunması konusunda da Kayseri Valisi'ne talimat verdiği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.