Bakandan tartışılacak tokalaşma

Bakandan tartışılacak tokalaşma

Yazıcı, esnaf ziyareti sırasında da, olaya karıştığını bilmeden, Kılıçdaroğlu'nun aracına yumurta attığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınan, sonra da savcılık tarafından serbest bırakılan Yasin Koçali ile tokalaştı

" DEVLET Bakanı Hayati Yazıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dünkü Rize mitingi sonrası içerisinde bulunduğu otobüse yönelik yapılan yumurtalı saldırı olayını değerlendirdi, “Bu tür şeyleri şık ve doğru bulmayız" dedi. Bu olayla Kılıçdaroğlu’na “ Yaptığın bu yanlışın farkındayız" anlamında bir mesaj verildiğini söyleyen Yazıcı, esnaf ziyareti sırasında da, olaya karıştığını bilmeden, Kılıçdaroğlu’nun aracına yumurta attığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınan, sonra da savcılık tarafından serbest bırakılan Yasin Koçali ile tokalaştı.

Seçim bölgesi Rize’de esnaf ziyaretlerinde bulunan Yazıcı, gazetecilerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Rize’deki dünkü mitingi sonrası uğradığı yumurtalı saldırı olayı ile ilgili sorularını yanıtladı.

Sözlerine bazı siyasi partilerin genel başkanı, bazılarının ise lideri olduğunu ifade ederek başlayan Yazıcı, bu tür şeyleri şık ve doğru bulmadıklarını söyledi. Yazıcı, şöyle konuştu: “Ama bir yerde de insanlar tahrik ediliyor. Kılıçdaroğlu gittiği her yerde çok ağır şeyler söylüyor. İnsanların tolere edemeyeceği, herkesin kutsal varlık olarak bildiği anneleri rahatsız edici boyutta sözcükler kullanıyor. Bu sözcüğü Başbakanımız için kullanmış olması ve Başbakanımızın Rizeli olması dolayısıyla ölçüyü tutturamayan bir kısım vatandaşımız bir tepki göstermiş.

Keşke böyle bir şey olmasaydı. Ama çok lokal olmuş, büyük çaplı bir şey değil. 'Yaptığın yanlışın farkındayız" anlamında bir mesaj verilmiş. Keşke onu o yolla değil de başka türlü söyleselerdi. Ama daha tolere edilmeyecek bir eylemin olmaması da sevindirici diye düşünüyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.