Bakanlar, annesi vefat eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya başsağlığı diledi

Bakanlar, annesi vefat eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya başsağlığı diledi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, sosyal medya hesaplarından, annesi Servet Soylu'yu kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya taziye...

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, sosyal medya hesaplarından, annesi Servet Soylu'yu kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya taziye dileklerini iletti.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Servet Soylu'nun vefat haberini üzüntüyle öğrendiğini belirterek "Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Bakan'ımıza ve ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Servet Soylu'ya Allah'tan rahmet temennisinde bulunarak, "Bakan'ımıza ve kederli ailesine sabır dilerim. Mekanı cennet olsun." değerlendirmesini yaptı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da Servet Soylu'ya Allah'tan rahmet dileyerek "Sayın Bakan'ımız ve ailesine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun." paylaşımında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise mesajında, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun muhterem validelerine Mevla'mdan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Sayın Bakan'ımız ve ailesine sabırlar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İçişleri Bakanı'mız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu Hanımefendi'ye Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey'e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." mesajını paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.