Bakırcı'dan saldırgana tokat

Bakırcı'dan saldırgana tokat

Rize Belediye Başkanı Bakırcı, tokatla saldırganı etkisiz hale getirdi.

Rize Belediye Başkanı AK Partili Halil Bakırcı, belediye binası çıkışında yanına gelen ve cebinde bıçak olduğunu farkettiği bir kişiyi tokat atarak etkisiz hale getirdi. Saldırgan Ümit Y., polis tarafından gözaltına alındı.

Olay saat 16:00 sıralarında Çarşı Mahallesi Doktorlar Sitesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre Ümit Y., önceki gün ruhsatsız olan işyerini kapatan Rize Belediyesi görevlileri ile tartıştı.

Ümit Y., bugün de sokakta Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile karşılaştı. Bu sırada elini cebine atan Ümit Y.'nin kendisine bıçakla saldıracağını düşünen Başkan Bakırcı, tokat attığı Ümit Y.'yi yere düşürdü.

Belediye Başkanı'nın polis korumasının devreye girmesiyle olay yerine çağrılan polisler tarafından gözaltına alınan Ümit Y. Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, "Belediye binasından çıktığım sırada bu kişi yanıma yaklaştı. 'Bana yemek ısmarla' dedi. Ben de paramın olmadığını söyledim. 'Ben sana ısmarlayayım' deyince teşekkür ederek isteğini reddettim.

Elini omuzuma doğru attı. Polis korumam devreye girince bu kez elini cebine götürdü. Bıçak olduğunu fark edince kendisini tokatla etkisiz hale getirdim. Sonra polis ekipleri şahsı gözaltına aldı. Kendisinden şikayetçi oldum" diye konuştu.

Konuya ilişkin bilgisine başvurulan Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, şahsın polis merkezinde gözaltında olduğunu ve konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söyledi.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.