Balıkçının oltasına otomobil takıldı!

Balıkçının oltasına otomobil takıldı!

Balık tutmaya çalışan bir vatandaşın oltası ırmakta bir otomobil takıldı.

Otomobilin plakasının söküldüğü ve gaz pedalına taş konulduğu görüldü. Cinayet şüphesi üzerine yoğunlaşılan olay yerinde ceset bulunamadı.
Kırıkkale Bahşılı ilçesinde balık tutmaya çalışan bir vatandaşın oltası ırmaktaki bir otomobil takıldı. Vinçle ırmaktan çıkartılan otomobilin plakalarının söküldüğü ve gaz pedalına taş konulduğu dikkati çekti.

Alınan bilgiye göre, Kızılırmak Nehri'nin geçtiği Yeşilköy Mahallesi'ndeki eski bir kum ocağının yakınlarında balık tutan Durmuş Şen'in oltası büyük cisme takıldı. Önce büyük bir balık yakaladığını sanarak sevinen Şen, oltasına takılan cismin çekmesine rağmen gelmemesi üzerine şüphelendi.

Oltanın bulduğu yerde inceleme yapan vatandaş, oltasının ırmağın dibindeki bir otomobile takıldığını fark etti. Durmuş Şen'in endişelenerek durumu polise haber vermesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri 112 Acil Servis, Sivil Savunma ekipleri ile dalgıçlardan yardım istedi.

Vinçle ırmaktan çıkartılan otomobilin, plakalarının söküldüğü ve gaz pedalına taş konulduğu dikkati çekti. Otomobil içinde ve çevresinde ceset bulunmadığı bildirildi.

Durmuş Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonunu balık tutarak değerlendirmek için ırmak kenarına geldiğini belirterek, oltasına büyük balık takıldığı için önce sevindiğini oltasına takılanın bir otomobil olduğunu anladığında endişelendiğini söyledi.

Polis ekiplerinin, şase ve motor numaralarından hareketle otomobilin plakasına ve sahibine ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.
 

Etiketler :