Balıkesirspor - Ümraniyespor maçının ardından

Balıkesirspor - Ümraniyespor maçının ardından

Balıkesirspor Yardımcı Antrenörü İzzet Karakulak:"Balıkesirspor yılmayacaktır, sonuna kadar savaşacaktır ve oyuncuların bu mücadelesi, taraftarın bu desteği ile bu ligde mutlaka kalacaktır"- Bereket Sigorta Ümraniyespor Teknik Direktörü...

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında Bereket Sigorta Ümraniyespor'a 2-1 yenilen Balıkesirspor'un yardımcı antrenörü İzzet Karakulak,"Balıkesirspor yılmayacaktır, sonuna kadar savaşacaktır ve oyuncuların bu mücadelesi, taraftarın bu desteği ile bu ligde mutlaka kalacaktır." dedi.

Karakulak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, maçı kaybetmelerine rağmen oyuncuları tribüne çağıran taraftara teşekkür etti.

Karşılaşmanın hakemine tepki gösteren Karakulak, "Bugün müsabakanın sonuna baktığınız zaman 8 tane oyuncu değişikliği, kalecinin oyundan çaldığı zamanlar, sakatlıklar dolayısıyla geçen zamanlarla alakalı Giray hocamız maçın hakemine bir soru sormaya gittiğinde inanılmaz tehditkar, provokatif ve tacizkar yaklaşımla beraber, '8 değişikliğe neden 4 dakikalık uzatma' diye sorduğumuzda Giray hocamızı oyun dışı bıraktı. Bu tarz bir yaklaşımı kabul etmek mümkün değil." diye konuştu.

Sporcuların gösterdiği performanstan memnun kaldıklarını ifade eden Karakulak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Maç sonu taraftarımızın sporcularımız çağırıp alkışlaması, taraftar özelinde oyuncularımızın ortaya koyduğu performans ile ilgili bir ödüllendirme olduğunu düşünüyoruz. Balıkesirspor yılmayacaktır, sonuna kadar savaşacaktır ve oyuncuların bu mücadelesi, taraftarın bu desteği ile bu ligde mutlaka kalacaktır. Bu konuda tüm taraftarımız müsterih olsun. Biz her müsabakada Balıkesirspor formasını en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hak ettiğimiz 3 puanı da en kısa zamanda elde edeceğiz."

 

- Ümraniyespor cephesi

Bereket Sigorta Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar da kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Uçar, ikinci yarı Balıkesirspor'un maçı çevirebilmek için ciddi efor sarf ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"O bölümde 1-1 buldular. 1-1 bulduktan sonra biz çok fazla vakit geçmeden 2-1 bulduk. Oyunda skoru koruma iç güdüsü oyuncularımızı biraz daha geride kabul etmelerine sebebiyet verdi. Bunu da Balıkesirspor baskılı, coşkulu oyunun etkisi vardı. Son bölümler bizim adımıza zor geçti. Ama ona rağmen skoru koruyarak uzun bir aradan sonra 2-1 gibi bir skor ile galip gelen oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı yürekten kutluyorum. Balıkesirspor'a da ligde kalma adına verdikleri mücadeleden dolayı başarı diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.