BALKONAK " KONAKLARA LAYIK BAL

BALKONAK " KONAKLARA LAYIK BAL

BALKONAK balının tamamını Karacadağın eteklerinden toplar. Balkonağın balı saf bir baldır yani harman bal değildir. İçerisinde pamuk balı ya da besin değeri düşük tarım çiçeği balı yoktur

Biz Kısaparmak ailesi olarak her sabah kahvaltıda balkonak balı tuketiyoruz çünkü biz Balkonak’ın adına da tadına da güveniyoruz. Ben gittim gordum test ettim onayladım size de tavsiye ediyorum. Sağlıklı bir ömür için mutlaka bal tüketin ama bu bal Balkonak olsun. Çünkü Balkonak hem kaliteye hem de sağlığa önem veriyor. Balkonak Karacadağın meşhur şifalı balını her eve girsin, herkes bu mucizevi balın şifasından nasiplensin diye özel bir kampanya başlatarak tam 5 kg balı yanında 1 kg keçiboynuzu pekmezi hediyesiyle beraber sadece 100 TL ye artı 10 TL kargo bedeli ile kapıda ödeme kolaylığıyla

Keçi boynuzu pekmezi Akdeniz bölgesinde yetişen keçiboynuzu (harnup) meyvesinden hazırlanan çok özel bir pekmezdir. Bütün pekmezler gibi keçiboynuzu pekmezi de güzel tadıyla enerji verir. Ama keçiboynuzu diğer pekmezlerden farklı olarak çok iyi bir kan yapıcıdır. Kansızlık için doktorların dahi tavsiye ettiği bir pekmez olup eczane raflarına girmiş tek pekmez çeşididir. Keçiboynuzu pekmezi üst solunum yolu şikayetlerinde çok etkilidir. Gribal enfeksiyon, Astım, bronşit hastalarına çok iyi gelir ve akciğeri destekleyerek güçlenmesini sağlar. Her sabah bir kaşık düzenli alındığı zaman bu tür hastalıklara karşı direnç geliştirir ve hastalanmayı önler. Balkonak olarak bayram sofranızı tatlandırmak için bu mu muhteşem pekmezden 1 kg ını tam 5 kg balın yanında hediye olarak  gönderiyoruz.

 

Gönderdiğimiz ürünle birlikte kalite belgeleri de yanında

Gönderdiğimiz ürünlerimizin yanında bakanlık onaylı üretim izin belgemizi,ISO 9001UKAS ve ISO 22000 kalite belgelerimizin birer fotokopisini gönderiyoruz. Bakanlık onaylı olmayan, nerede ve nasıl üretildiği, hangi şartlarda ambalajlandığı belli olmayan balları almayınız. BALKONAK olarak biz sağlığınıza çok değer veriyoruz.  Avrupa standartlarında ve hijyeni kalite belgeleriyle ispatlanmış dolum tesislerinde üretim yapıyoruz.

Siz de kaliteli balın ayrıcalığına varmak istiyorsanız hemen 0212 486 47 47 ya dawww.balkonak.com adresinden siparişinizi verin. tam 5 kg BALKONAK balı yanında 1 kg keçiboynuzu pekmezi  hediyesi ile  sadece 110 TL ye kapınıza gelsin.

Sağlığınız için bal yiyin

bal2.jpg

Havaların soğumaya başladığı, kışın kapıya dayandığı bu günlerde hastalıklara karşı sağlığınızı koruyabilmek için muhakkak bal yiyin. Özellikle çocuklar ve yaşlılara bal yedirin. Mevsim geçişleri insanların en çok hastalandığı ve yaygın hastalıkların arttığı bir dönemdir. Özellikle çocukların zayıf bünyesi bu dönemlerde hastalık kapar. Gerçek ve kaliteli bal çocukları hastalıklara karşı korur bağışıklık sistemini güçlendirerek mikroplara karşı direnci artırır.

Hastalık gelip kapınızı çalmadan 0212 486 47 47 ya da

www.balkonak.com adresinden BALKONAK’ın şifalı balını sipariş verin ve gerçek balın hem siz hem de bütün aileniz tadına varın.

Karacadağın özel şifalı balı BALKONAK kavanozunda

BALKONAK olarak balımızın tamamını Karacadağın eteklerinden topluyoruz. El değmeden tabi haline müdahale etmeksizin en hijyenik şekillerde ambalajlayıp kapınıza kadar getiriyoruz.

Karacadağ, Güneydoğunun en güzel bitki örtüsüne sahip bölgesidir.  Karacadağ eteklerinde on binlerce bitki çeşidi vardır ve bunların çoğu şifalı bitkilerdir. Endemik dediğimiz Dünya’nın başka hiçbir yerinde yetişmeyen, sadece Karacadağ’da yetişen yüzlerce şifalı çiçek vardır. Balımıza şifa veren ve diğer ballardan farklı kılan bu bitkilerdir.

Türkiye’deki ballı bitkilerin yüzde yetmişi Karacadağ eteklerinde yetişir. Yani başka yerde elde edilen balların özellikleri BALKONAK’ta zaten var. Yalnızca Karacadağa ait, başka yerde yetişmeyen şifalı yüzlerce bitkinin şifası ise sadeceBALKONAK’ta var. BALKONAK olarak size hem lezzetli hem de besin değeri yüksek ve şifa deposu bu baldan tam 5 kg, yanında 1 kg keçiboynuzu pekmezi hediyesiyle birlikte sadece 100 TL, artı 10 TL kargo bedeli ile kapıda ödeme imkânıyla kapınıza kadar ulaştırıyoruz.

Balkonak olarak balımızı sanayiden ve şehirlerden uzak yüksek rakımlı bir yerde karacadağ da, 2000 metre yükseklikte muazzam bir flora da elde ediyoruz.

Evliya Çelebi Seyahatname’ sinde Karacadağ için şifa yeri der ve Kanuni Sultan Süleyman’ ın orda şifa bulmasından bahseder.

Kanuni Sultan Süleyman 2. İran seferinden sonra hasta düşer ve Halep’ ten dönerken hekimleri Sultana yola devam edemeyeceğini Karacadağın şifalı olduğunu orada bir süre istirahat etmesi gerektiğini söylerler. Hekimlerini dinleyen Kanuni Sultan Süleyman Karacadağ’da 37 gün kalır ve şifa bulur.

Rivayete göre, Sultan Süleyman burada iyileşince Yaradan'a şükretmiş ve o meşhur özdeyişini burada söylemiş;

"Alem içre muteber bir nesne yok devlet gibi,

Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi..."

BALKONAK olarak doğası ve on binlerce bitkisi ile Sultan Süleyman a şifa veren Karacadağın meşhur şifalı balını, sizin de sofralarınıza hem lezzet hem de şifa katsın diye 5 kg ını yanında 1 kg pekmez hediyesiyle beraber bayrama özel sadece 110 tl ye kapınıza kadar ulaştırıyoruz.

Bu fırsatı kaçırmamak için 0212 486 47 47 ya da

www.balkonak.com dan siparişlerinizi verebilirsiniz.

 

  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :