Balkondaki çıplak kız tecavüz mağduru çıktı

Balkondaki çıplak kız tecavüz mağduru çıktı

Ailesinden gördüğü baskı ve şiddet sonucu evden kaçtığı belirtilen 16 yaşındaki M.H.İ. alıkonulduğu yerden tesadüfen kurtarıldı.

İSTANBUL Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bir ekip 27 Mayıs gününde gece saat 23:00 sıralarında Alibeyköy’de devriye gezerken bir apartmanın balkon kısmında 18 yaşından küçük yarı çıplak vaziyetteki bir kız çocuğunun zorla içeriye sokulduğunu gördü. Bunun üzerine eve giden polis, Kemal S. ve M.H.İ. ile karşılaştı. Yapılan araştırmada M.H.İ.’nin arandığı ortaya çıkınca ekipler genç kızı Çocuk Büro Amirliği’ne teslim etti.

 
 



‘Yeter artık’ dedim!
M.H.İ., ifadesinde ailesiyle olan sıkıntılarından dolayı evden ayrıldığını ve sokakta Selçuk T. isimli bir kişi ile tanıştığını belirterek, “Yanıma gelerek bana kalacak yerim olup olmadığını sordu. Yok deyince bana gelebilirsin" dedi. Eve gittiğimizde kimse yoktu. Birlikte alkol aldık. Daha sonra benimle ilişkiye girmek istediğini söyledi ancak ben istemedim. Bunun üzerine tecavüz etti. Daha sonra dışarı çıktık ve Beylikdüzü’nde bir siteye gittik. Ben orada uyurken yanıma 25 yaşındaki Efe isimli biri geldi o da tecavüz etti.
Yaşanan olaydan sonra banyoya girdim buraya da Selçuk D. isimli kişi gelip benimle birlikte olmak isteyince bağırarak yeter artık dedim daha sonra ayağım kaydı ve yere düştüm.
Bayılmışım kendime geldiğimde evde üç kişi vardı. Sabah olduğunda hep beraber Fatih’e gittik. Ben burada Selçuk T.’nin ev arkadaşı Kemal S. ile buluşarak buradaki eve geldim. Ben yatıp uyudum. Kemal ise yan taraftaki daireye geçti. Uyandığımda evde kimse yoktu. Hava almak için balkona çıktım. Üzerimde sadece tişört ve külotum vardı. Kemal yanıma geldi ve “bu halde dışarı çıkılmaz” dedi. Kolumdan tutup içeri soktu. Daha sonra eve polisler” dedi. Savcılık şüpheliler hakkında “çocuğun cinsel istismarı ve çocuğun alıkonması” suçlarından soruşturma başlatırken, M.H.İ. koruma altına alındı.
(Vatan)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.