Balyoz belgeleri ekranı karıştırdı

Balyoz belgeleri ekranı karıştırdı

Habertürk’deki “Akşam Raporu” programına Gazeteci Yazar Can Ataklı İle Hukukçular Derneği Başkanı Cahit Özkan’ın tartışması damga vurdu.

Habertürk TV’de  Ece Üner’in sunduğu “ Akşam Raporu” programında Gölcük’te ortaya çıkan Balyoz darbe planına ilişkin yeni belgeler ve bu konuda Askeri Bilirkişi heyetinin raporu tartışıldı.

Programın konuklarından Gazeteci Yazar Can Ataklı İle Hukukçular Derneği Başkanı Cahit Özkan arasında sert tartışma yaşandı.

Özkan; Bilirkişi raporunun lav silahlarına boru dendiği gibi Poyrazköy’deki kazılardan çıkanları hafife alındığı gibi, ıslak imzalı belgeye kağıt parcası dendiği gibi bir sonuca gidildiğini belirtti.

Özkan’ın bu sözleri üzerine araya giren Ataklı “Siz o kadar inanmışsınız ki darbe var. Yani sizin mantık şu bu ordu darbe yapacak. Cesaretli olun biraz, askere istediğini söyle ondan sonra çık asker benim gözbebeğim demeyin.” Dedi

Özkan ise Ataklı’nın bu sözlerine karşılık Başbuğ’un lav silahlarına boru dedikleri zaman bizler çıkıp yüksek sesle dedik. Islak imzalı belgeye kağıt parçası denildiği zaman da çıkıp yüksek sesle tepkiyi veririz. Sayın Koşaner çıkıp rasyonel olarak komutanları arkaya çekip savunma yapmadı o nedenle durumun farklı olduğunu belirtti.

Ataklı ise Özakan’a" Bu TSK yağcılığı bırakın yav açık açık söyleyin

Ataklı’nın bu sözleri üzerine programda ipler biranda koptu. Hakaretler havada uçuştu.

 İşte O Anlar...

Aktif Haber

Etiketler :