Barcelona dört dörtlük!

Barcelona dört dörtlük!

Şampiynlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Barcelona ile AC Milan karşı karşıya geldi. Nou Camp'ta oynanan mücadeleyi Barcelona 4-0 kazanarak çeyrek final biletini aldı.

Şampiynlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Barcelona ile AC Milan karşı karşıya geldi. Nou Camp'ta oynanan mücadeleyi Barcelona 4-0 kazanarak çeyrek final biletini aldı. Barcelona'nın gollerini 5 ve 39. dakikalarda Lionel Messi ve 55'te David Villa kaydetti. Son golü de 90'da Jordi Alba attı.

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

San Siro'daki mücadelede Milan 2-0'lık galibiyetinin avantajını korumak isterken Nou Camp'ta çarpıldı. Arjantinli yıldız Lionel Messi ile ilk yarıda rakibinin gardını düşüren Katalan ekibi, ikinci yarıda İspanyol yıldızı David Villa ayağından gelen golle şansını artırdı.

MESSI TARİHE GEÇTİ

AC Milan karşısında muhteşem bir geri dönüş yaparak çeyrek finale uzanan Barcelona'da Lionel Messi kaydettiği 2 golle turun mimarı oldu. Yıldız futbolcu bu golleriyle Şampiyonlar Ligi'ndeki toplam gol sayısını 58'e çıkararak 56 gollü Ruud van Nistelrooy'u geçti. Messi bu istatistiğiyle Devler Ligi'nin en çok gol atan 2. oyuncusu oldu. Messi ayrıca Barcelona'nın Devler Ligi arenasındaki 100. golünü kaydetti. Şampiyonlar Ligi'nin en golcü oyuncusu 71 golle Raul Gonzalez.

BARÇA 6. KEZ

Katalan ekibiyle Milan şimdiye kez 16 kez karşı karşıya geldi. Milan'ın 5 galibiyetine karşılık Barcelona, İtalyan rakibine karşı elde ettiği zafer sayısını 6'ya çıkarttı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.