Barcelona'dan Muslera'ya dev teklif!

Barcelona'dan Muslera'ya dev teklif!

Transfer dedikodularında adı sıklıkla büyük kulüplerle anılan Uruguaylı file bekçisine Katalan ekipten ilk teklif geldi.

Galatasaray'ın kalesinde başarılı iki sezon geçiren Fernando Muslera'ya Barcelona'dan ilk teklif geldi.

Goal'da yer alan habere göre, Katalan ekibi, sezon sonunda kulüple bağlarını kopartacak olan Victor Valdes'in yerine Uruguaylı file bekçisini getirmek için ilk adımı attı. Katalan devinden Güney Amerikalı kaleci için gelen ilk teklif ise 17 milyon avro. Ancak tecrübeli kaleciden bu kadar kolay vazgeçmek isteyemen 'Aslan' ilk teklifi kabul etmedi. Barcelona'nın ikinci bir teklifle Cimbom'un kapısını çalması bekleniyor.

Cimbom'un B planı hazır...

Olası bir ayrılık durumundaysa Galatasaray'ın B planı hazır. Trabzonspor'da forma giyen Onur Kıvrak ile bir süredir ilgilenen Cimbom, Muslera'nın satılması durumunda ilk olarak Bordo-Mavililer'in başarılı kalecisine yönelecek. Geçtiğimiz sezon Burak Yılmaz'ı serbest kalma maddesi yüzünden 5 milyon avroya Galatasaray'a kaptıran Trabzonspor, 25 yaşındaki kalecinin serbest kalma maddesini 4.5'tan 7.5 milyon avroya yükseltmişti.

Başkan Ünal Aysal, daha önce yaptığı açıklamalarda Fernando Muslera ve Burak Yılmaz için gelecek teklifleri değerlendireceklerini pek çok kez dile getirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.