Baros Sağlam Dönüyor

Baros Sağlam Dönüyor

25 Şubat'taki Atletico Madrid maçında forma giyebilecek düzeye geleceği haberleri bozulan moralleri düzeltti

Arka arkaya gelen sakatlık haberleriyle bunalan G.Saray'a Almanya'dan Baros müjdesi geldi... Uzun süredir sakat olan Çek golcünün pazartesi günü takımla çalışmalara başlayıp 25 Şubat'taki Atletico Madrid maçında forma giyebilecek düzeye geleceği haberleri bozulan moralleri düzeltti.

25 Ekim 2009'da oynanan F.Bahçe derbisinde kırılan ayak tarak kemiğine 14 Ocak 2010'da Bayern Münih'in doktoru Wohlfarth Müller'e platin taktıran ve 3 hafta boyunca Almanya'da sürekli tedavi gören Çek golcünün takıma mart ayı sonunda dönmesi bekleniyordu. Ancak Baros'un hızlı bir iyileşme süreci geçirdiği ve iki hafta içinde oynayacak düzeye geleceği belirtildi.

Oynamak istiyor

Pazartesi günü İstanbul'a gelip takıma katılacağı açıklanan  Milan Baros'un önce düz koşular yapacağı, ardından da takımla birlikte çalışmalara katılacağı ifade edildi. Çek golcünün 2 hafta sonra oynanacak Atletico Madrid rövanş maçında son 15-20 dakika da olsa görev almak istediği, kondisyon sorununu aşması halinde Ali Sami Yen Stadı'ndaki maçta oynayabileceği ifade edildi.

Baros'un yanı sıra Harry Kewell'ın da hızlı bir iyileşme sürecinden geçtiği belirtildi. Avustralya'da ameliyat olan tecrübeli futbolcunun önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek bir hafta içinde çalışmalara katılacağı haberi, sarı kırmızılıları sevindirdi.

Etiketler :