Baş Dinazor Önder Sav!

Baş Dinazor Önder Sav!

Devlet Eski Bakanı Hasan Celal Güzel katıldığı TV programında Kılıçdaroğlu, CHP ve medya ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TV8’de yayınlanan Erkan Tan ile Başkent’ten programının konuğu olan Devlet Eski Bakanı Hasan Celal Güzel; Kılıçdarğolu’nu değil, ama CHP’yi tutmayan taraf olarak değerlendirmede bulunduğunu belirterek, kurultayda yaşanan arbede ve karmaşalara ilişkin,’’Görmemişin Kılıçdaroğlu olmuş, çekmiş güzel gömleğini kopartmış..Kılıçdaroğlu’nu zaten zor buldular, kurultayda az kalsın öldürüceklerdi.’’ diye konuştu.

Medya Genel Bir Koro Oluşturdu!
Medyanın genel bir koro oluşturduğunu söyleyen Hasan Celal Güzel, ‘’Basın da kongrede çığırtkanlık yapmaya başladı. Kılıçdaroğlu cazgırlığı yapan bir grup ve karşısında yer alan Kemal Bey’in açığını bulmaya çalışan taraflarla, medya kendi objektifliğini yok ediyor’’ sözlerini kaydetti
.‘’Kemal Bey benim de dostum, kendisini tebrik ederim.Hangi yolla olursa olsun, devlet protokolünde önemli bir yere gelerek beni de memnun etmiştir.Ama şunu da belirtmek isterim, eğer Kılıçdaroğlu, Baykal’ın genel başkanlığı sırasında aday olsaydı ve kazansaydı, asıl o zaman Kılıçdaroğlu çatır çatır geldi derdim.’’ diyen Güzel; Kılıçdaroğlu’nun gazetelerin zılgıtları ve borazancılığı eşliğinde genel başkan olarak takdim edildiğini söyledi.

Baş Dinazor Önder Sav, Hala Değişmedi!
Yıllardır CHP’de olduğunu söylediği Önder Sav için, ‘’ Gandi Kemal’in gelmesiyle , parti değişmiş olmaz, baş dinazor Önder Sav hala değişmemiştir’’ açıklamasında bulundu.

Baykal’ın Üç Büyük Hatası!
‘’Kasetçilerin arasında Kılçdaroğlu’nu destekleyenlerin de olduğunu tahmin ediyorum. Kemal Bey’in dahil olduğunu sanmıyorum ama, bu kasetçilere bir kısım medyanın destek olduğu da açık. Deniz Baykal’ın yerini Kılıçdaroğlu’na bırakması alçak bir komplo sayesinde olmuştur. Bu durumda Baykal’ın üç büyük hatası da vardır. Kasetin komplo olduğu söyledikten sonra istifa etmemeliydi. Hadise ile alakası olmayanlara, hükümete ve Başbakana gereksiz yere saldırdı. Hatta bu kişiler Baykal’ın genel başkanlığından memnundu, niye gitmesini istesinler ki. Çalışma arkadaşlarına da çok güvenen Baykal, Önder sav ve diğer arkadaşları tarafından resmen sırtından hançerlendi.’’ diyen Güzel; Baykal’ın istifasının hata olduğunu söyledi.

Gandi’nin Genel başkanlığı, CHP Muhaliflerine ve Komploculara Yaradı!
Güzel, Baykal’ın Önder Sav ve birçok arkadaşı tarafından resmen, sırtından bıçaklandığını söyleyerek, ‘’ Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığı en başta CHP muhaliflerine ve komploculara yaradı. ‘’ diye konuştu.

Sandıktan Çıkamayınca, Sandığı Tıkıyorlar!
‘’Belki ben de oy veririm, CHP yıkıcı değil, demokrasi yanlısı olursa neden olmasın.’’ diyen Güzel; ‘’Parti içi demokrasi, Önder Sav’ın listelerinin ortaya koyulması ile olmaz. Senelerdir çözüm bekleyen belli noktaların önü açılmıyor, sandıktan çıkamayan CHP sandığı resmen tıkıyor’’dedi.
Hasan Celal Güzel; CHP’ye yönelik, ‘’ Demokrasi meselesi çok önemli, CHP’nin asırlık handikapları var, bunları senelerdir çözemiyorlar. ‘’diye konuştu.

Umut Sandıktır, Halka Çıkmalılar!
“ Demokrasi önce Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde başlamalı ve buna sonuna kadar sahip çıkmalılardır.” diyen Güzel “CHP’nin bundan sonraki tek umudu sandıktır. Artık halka çıkılmalıdır” açıklamasını yaptı.

On Tane Yeni İsim Gösterin!
CHP’de değişim taraftarı bir ekibin gelmesine yönelik ” 52 yeni isim arasından bana 10 tane yeni isim gösterin diyen Güzel, gelen yeni grup için “ Bu ekip askerle oynayan bir ekiptir, içlerinde bir tane bile demokrat yok” dedi.
 

Etiketler :