Başakşehir'de iplik fabrikasında yangın

Başakşehir'de iplik fabrikasında yangın

Başakşehir'de bir iplik fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Dumandan etkilenen 5 işçiden 2'si hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde, yaklaşık 7 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu bulunan 6 katlı iplik fabrikasının depo bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Geceyarısına doğru çıkan yangınla ilgili ihbar üzerine Başakşehir, İkitelli, Kocasinan, Avcılar, Bağcılar, Sefaköy, Gaziosmanpaşa, Kavacık ve Şişli itfaiye ekipleri ile çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Söndürme çalışmalarına çevre ilçelerden su tankları ve ''Kocayusuf'' adlı söndürme aracı da katıldı.

Yangın sırasında içeride bulunan işçilerden 5'i dumandan etkilendi. Ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından 2 işçi Başakşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Fabrikada çalışan işçiler, yangının neden kaynaklandığını bilmediklerini ifade ederek, yangın alarmının çalması ve yoğun duman oluşması nedeniyle dışarı çıktıklarını söylediler.

Bu arada, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını takip etti.

İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangının tamamen söndürülmesine çalışılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.