Başbakan Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar

Başbakan Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar

Davutoğlu Kobani olayları hakkında açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu Kobani olayları ve dün gerçekleştirilen Bingöl saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu şöyle konuştu;

''Dün akşam Bingöl'de alçakça bir saldırı gerçekleşti. İki güvenlik görevlimiz şehit oldu. Allah'tan rahmet diliyorum. Gece boyu Dişişleri Bakanlığı ile gelişmeleri takip ettik, talimatlar verildi. Sorumlular bir iki saat içinde cezalandırıldılar. Ailelerine taziyelerimi sunuyorum.

''ESNAF ZİYARETİ SIRASINDA GERÇEKLEŞTİ''

Yaralanan Bingöl Emniyet Müdürü'yle ilgili olarak, Bingöl halkına güven verebilmek, destek olmak için esnaf ziyareti sırasında bu saldırının gerçekleştiğini öğrendik. Bizi teselli eden husus; durumu gayet iyi şuuru yerinde. Şuan kısmi ve sınırlı ve müdahalede bulunuluyor. Müdahalede son derece başarılı olundu. Bilinci yerinde kendisiyle görüştük inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

''KILIÇDAROĞLU'NU ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL''

Kılıçdaroğlu'nu anlamak mumkun değil. Hem sükunet çağrısında bulunuyor hem de IŞİD'e yardım edildiği tezini tekrarlıyor. Bu yaptığı sorumsuzluktur. Ülkemize karşı tuzaklar kurulurken Kılıçdaroğlu'nun yaptığı ihanettir. Kılıçdaroğlu'nun elinde belge varsa çıkarsın. Belge olmadan bir ülkeyi, bir milleti zan altında bırakmak algı operasyonuna devam etmek bir parti liderine yakışmaz.

''HER ÜLKE İÇİN AYRI TEZKERE Mİ ÇIKARACAĞIZ''

Biz her bir ülke için ayrı tezkere mi çıkaracağız? Yaptığı hatanın farkına vardı, çark etti. Kılıçdaroğlu'nun tek bir amacı var ESAD'ı korumak. Kılıçdaroğlu duymuyor ama birdaha sesleniyorum Türkiye IŞİD'e de ESAD'a da aynı ölcüde karşıdır.

Kitleler, 'Türkiye IŞİD'e destek oluyor' teziyle provoke edilirken, ülkemize karşı açık bir tuzak kurulurken, Kılıçdaroğlu'nun bu tezi tekrar etmesi, en hafif tabiriyle sorumsuzluktur ve tarihe geçecek açıkçası bu kritik dönemde yapılan bir ihanettir. Hiç kimse Türkiye'nin IŞİD'e yardım ettiği tezini ispat edemez.

''YETER Kİ SUS''

Kılıçdaroğlu'nun amacı Esed'i korumak. Nedir bu Esed sevgisi. Eğer Kılıçdaroğlu'nun elinde bir bilgi varsa çıksın açıklasın yoksa lütfen sussun. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.