Başbakan Erdoğan Ankara'ya geldi

Başbakan Erdoğan Ankara'ya geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ameliyatının ardından ilk kez Ankara'ya geldi

Başbakan Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'nda, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bazı AK Partili milletvekilleri ve öteki ilgililer karşıladı.

Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de Ankara'ya geldi.

ERDOĞAN'A SEVGİ GÖSTERİSİ

Bu arada, Erdoğan'ın gelişinden önce çok sayıda vatandaş Esenboğa Havalimanı Büyük Şeref Girişi'nin önünde toplandı. Vatandaşlar alkışlar ve sloganlarla Başbakan Erdoğan'ı karşıladı. Bu sırada, ''Nazar etme dünya ondan bir tane var'' yazılı pankart açanların olduğu görüldü.

Öte yandan Erdoğan'ın konvoyunun geçeceği güzergahta da çok sayıda taksici, araçlarıyla kilometrelerce kuyruk oluşturarak sevgi gösterilerinde bulundu. Başbakan ile eşi Emine Erdoğan da vatandaşların sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi.

Başbakan Erdoğan'ın gelişi nedeniyle güzergahta ve havalimanında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.