Başbakan Erdoğan: Hakkınızı helal edin

Başbakan Erdoğan: Hakkınızı helal edin

Erdoğan, milletvekillerine 'Ben sizlerden razıyım. Allah da sizlerden razı olsun diyorum. Bizim dünyamızda kardeşler arasında hesaplaşma olamaz, helalleşme olur. Eğer üzerimde hakkınız varsa, ben hakkımı sizlere helal ediyorum, sizler de birbirinize hakkı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu dönemin son grup toplantısında duygulu bir konuşma yaptı. Erdoğan, milletvekillerine "Ben sizlerden razıyım. Allah da sizlerden razı olsun diyorum. Bizim dünyamızda kardeşler arasında hesaplaşma olamaz, helalleşme olur. Eğer üzerimde hakkınız varsa, ben hakkımı sizlere helal ediyorum, sizler de birbirinize hakkınızı helal edin" dedi.

Başbakan Erdoğan, böyle kutlu yolda küskünlüğe asla yer olmayacağını belirterek, partilerinin ilkelerin partisi olduğunu söyledi. Erdoğan, kendisinin parti tüzüğüne göre son kez aday olduğunu belirterek, "Sonrası için Allah kerimdir diyorum" dedi. Erdoğan, koltuklarına yapışanlar gibi davranmayacaklarına işaret ederek, millete hizmetin sayısız yolu olduğunu hatırlattı. Erdoğan, siyasetin sadece milletvekili olarak devam etmeyeceğine ifade ederek, aktif siyasetin mekanının sadece Meclis olmadığını ifade etti.

Erdoğan, "Bu şarkı burada bitmiyor. Bu şarkı 12 Haziran'dan itibaren çok daha gür şekilde, ahenkli olarak, ustalık dönemi olarak devam ediyor. Daha yürüyecek nice yolumuz var diyorum" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum